Kde najdu AMD Chipset Drivers v PC
Kde najdu AMD Chipset Drivers v PC
Nemohl by mi někdo poradit, kde najdu verzi MB Driver- AMD Chipset Drivers v mém počítači? Verzi ovladače graf. karty, zvuku najdu, ale verzi chipsetu ne. Děkuji za odpověď.
-
- Pohlaví:
Re: Kde najdu AMD Chipset Drivers v PC
Předně by to chtělo vědět co je to za PC, případně typ základní desky.
Jinak moc nerozumím otázce. Potřebuješ ovladač anebo jenom vědět typ chipsetu?
Jinak moc nerozumím otázce. Potřebuješ ovladač anebo jenom vědět typ chipsetu?
Potřebuji ho vidět, kde je.
Mám více ovladačů stažených a potřebuji vědět co tam mám instalovaného. Myslím, že není důležité psát jakou desku mám. Mám správné ovladače ale já nevím který mám v PC a chci ho vidět třeba ve správci zařízení. U grafiky je to jasné. Zadám správce zařízení/ graf. adaptery/ Pmyš- vlastnosti/ ovladač a tam je jasně napsán např. NVidia, 12.9.201, verze ovl. 9.18.13.2723. Snad jsem to popsal jasněji. Kde tedy najdu ovladač MB Driver- AMD Chipset Drivers v mém počítači. Nebo blbnu a hledám něco co je soubor mnoha ovladačů?
Mám více ovladačů stažených a potřebuji vědět co tam mám instalovaného. Myslím, že není důležité psát jakou desku mám. Mám správné ovladače ale já nevím který mám v PC a chci ho vidět třeba ve správci zařízení. U grafiky je to jasné. Zadám správce zařízení/ graf. adaptery/ Pmyš- vlastnosti/ ovladač a tam je jasně napsán např. NVidia, 12.9.201, verze ovl. 9.18.13.2723. Snad jsem to popsal jasněji. Kde tedy najdu ovladač MB Driver- AMD Chipset Drivers v mém počítači. Nebo blbnu a hledám něco co je soubor mnoha ovladačů?
Naposledy upravil(a) Rudaa dne 13 říj 2013 10:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Rozumím. Tady je program sice na odinstalování ovladačů, ale možná ti ukáže co tam je nainstalované. http://www.slunecnice.cz/sw/driver-sweeper/
To nejde mi říct, kde je uložen? On se nezobrazuje ne Správci zařízení jako jiné ovladače ? Např. jak jsem psal třeba u grafické karty nebo klávesnice? tam jsou jasně uvedeny. Sweper mi nic nenašel. To jsem ale nechtěl. Chci ho vidět - verzi+datum v mém počítači nejlépe ve správci zařízení a podle toho zjistím, zda následně jsem instaloval novější nebo ne.
Je tam vše, tak kde je on. Jinak již to neumím vysvětlit.
Je tam vše, tak kde je on. Jinak již to neumím vysvětlit.
Naposledy upravil(a) Rudaa dne 13 říj 2013 11:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Já vím co chceš, ale nevím jak to najít. Kdyby to bylo ve správci, tak by si to viděl - není to tam.
Možná by to našel Everest nebo Aida.
Možná by to našel Everest nebo Aida.
Nekamenujte mě, pokud se pletu, ale ty drivery jsou podle mě ve složce Windows/system32/drivers. Ale nevím, jak Ti to pomůže, protoe pokud nejsi odvorník, tak z toho celkem nic nevyčteš. (Já taky ne
)

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
A o tom to je
Pochybuju, že z toho něco vyčte odborník.

Instaloval jsem nový BIOS, nový ovladač graf. karty, nový ovladač Realtek. U všech se mi zobrazila verze a datum ovladače. Proto to chci vidět. Abych s jistotou mohl instalovat nový ovladač chipsetu nebo použít starší, pokud by zlobil. Jak já vlastně budu vědět co tam mám, když dělám pokusy. Všude se píše ,,Dodejte ovladač Chipsetu". No a jak já zjistím, že tam nervu stále stejný. Je třeba se podívat a řeknu aha, tak nyní je tam ten a ten.
Zdá se, že Wattmetr mě pochopil. Už jsem asi otravný.
Zdá se, že Wattmetr mě pochopil. Už jsem asi otravný.
-
- Pohlaví:
A zkusil si ten Everest. http://www.slunecnice.cz/sw/everest/
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo blbnu a hledám něco co je soubor mnoha ovladačů?
Ano blbneš, je to balíček více ovladačů (ovladač ethernet adaptéru, miniport IDE, AHCI/RAID a pod.)
Ten balíček bys měl najít buď v Ovládací panely->Programy a funkce nebo tam najdi Ati Catalyst Install Manager, zvol Změnit->Správce odinstalování->Vlastní->Další.
Tam uvidíš vše od ATI, co máš nainstalováno, včetně verze.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Mám Everest v Ultimate verzi a nic mi neřekl. Tedy ani ta Free verze ze slunečnice nic neřekne 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Problémy s hardwarem”