Zdravím, chtel bych poradit opravdu levný notebook, tak aby zvládl 2 né moc náročné hry a taktéž nenáročné programy.
NB potřebuji pro kamarádku, tak aby jsme mohly hrát, když by se náhodou stavila. Plus na moje osobní práce s programy.
Ta nejvíce náročná hra je:
League of legends
Druhou variantou co se týče méně náročnosti je:
Metin2
Programy moc hrotit nebudu jedna se o:
Pspad - úprava,editace,tvorba webových stránek
Zoner photo editor
Windows media maker.
A nakonec čeho se bojím nejvíce, tak fraps aspoň na 10-15-20fps.
Poznámka: je mi jedno zdali je používaný,repasovaný nebo mu chybí nějaký ten plast, ale zase aby to nebyla hračka bez displeje nebo holá kostra.
Koukal jsem na tento model
http://www.levnapc.cz/fujitsu-fujistu-e ... 510-2.html
Co se týče mě číňan to sice je, ale snad pár let poslouží. A zvlášť nevím jestli opravdu rozjede mé požadavky na nízké detaily, tak aby se nekousaly.
S cenou právě apeluji na co nejnižší. Kdybych se náhodou nevlezl do cenové kategorie, tak bych rád poprosil nějaký notebook ve kterým bych časem dokoupil CPU a GPU.
Děkuji vám za rady.
Výběr levného NB. Vyřešeno
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Výběr levného NB. Vyřešeno
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- soudruhger
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr levného NB.
GIGA Computer má nejlepší ceny, bral bych spíš tenhle. http://www.gigacomputer.cz/zbozi/543465 ... 8530w.html
Sice je o trochu dražší než Siemens, ale zato tam máš docela ok dedikovanou kartu, víc ram a lepší procesor. Chvilka přídavnýho šetření by se určitě hodně vyplatila.
Sice je o trochu dražší než Siemens, ale zato tam máš docela ok dedikovanou kartu, víc ram a lepší procesor. Chvilka přídavnýho šetření by se určitě hodně vyplatila.
CPU : FX-6300 3.5GHz @ 4.3Ghz
RAM : Kingston HyperX blu 8GB 1600MHz
GPU : Sapphire HD 7850 OC 2GB DDR5 (@1010/1385) po reklamaci vyměněna za 7870 GHz edition
RAM : Kingston HyperX blu 8GB 1600MHz
GPU : Sapphire HD 7850 OC 2GB DDR5 (@1010/1385) po reklamaci vyměněna za 7870 GHz edition
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý díky měl bych zájem o tento netobook, jelikož je to ve 4 pobočkách, ale jako naschvál ne v mém regionu. Chci se zeptat tedy pokud už si měl s touto společností nejaký střet, protože pobočka ve které je složený notebook je vzdálená přes 500 km (+ zpět nafta za 2000kč+) přesněji české budějovice a potřebuji to dotáhnout do brna. Přemýšlel jsem o PPL , ale mohlo by to jít přesně přes společnost gigacomputer nedocetl jsem tam nic s tímto svázané. PPL bych musel vést přes firmu abych se vyvaroval DPH Zbytečné papirovani. Zítra tam jdu přesněji na purkynovu se zeptat, tak pokud to stihnes nebo někdo jiný tak vám moc děkuji.
>> Here <<
>> Here <<
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nakonec PPL za 129kč do firmy teď se obrátím na funkčnost a výkon vše jede bez jediného kousnutí. Co jsem si četl recenze grafika je navržená spíše na programy s 3D perspektivou, tak jsem chtěl vyzkoušet takový test call of duty black ops na střední detaily výkon 100% bez kousnutí vysoké detaily už trochu kously, ale opravdu jen minimálně a jednou za čas při velkým zatížení jako třeba mnohonasobné výbuchy. Dost me zajímalo jak plynule si povede u modelování a navrhování v nejnovějším CAD a moc rád bych vyzkoušel i jiné programy s tímto zaměření. Děkuji za výběr.
>> Here <<
>> Here <<
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3359
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30