tux píše:faraon: Tak to já si v podstatě zbastlil celou case. Jen to má nulovej přínos, tak jsem to sem nedal
Já jsem měl v plánu původně "open case", neboli papundeklovou desku na zdi a na ní pověšené všechny komponenty, jenže nakonec to nedopadlo. Ale open je ten počítač stejně pořád

Pak jsem ještě dobastlil šestizásuvku na šňůře, protože mě nebavilo pořád zasunovat a vytahovat adaptéry od modemu a skeneru, tak jsem do ní místo jednoho vypínače zamontoval dvojvypínač a spojovací pásky vevnitř trochu přestříhal a přepojil. První dvě zásuvky jsou nastálo, druhé dvě přes první vypínač, poslední dvojice přes druhý. A připojené je to do jezevčíka s přepěťovou ochranou, kterým vypínám kompletně celý počítačový kout, takže když se to pozapíná všechno, září mi mezi monitorem a skříní celé stádečko červených doutnavek, obzvlášť v noci to vypadá trochu strašidelně

A když tak koukám na ty Marfyho ventilátory, tak ten můj u těch disků je přišroubovaný přes gumové podložky, aby se nepřenášely vibrace. Hodně ho to ztišilo.