Zdravím,
sháním nový PC nejlépe do cca 11-13k - pouze skříň bez OS. Upřednostňuji nižší počáteční investici s možností budoucího upgradu. PC využívám na klasickou práci a hraní her (zatím nehraji žádné novinky a nepotřebuji top rozlišení). Na jiných vláknech jsem našel tuto sestavu, kam jsem přidal mechaniku: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... BF011ZNB01. Chci se zeptat, zda by se našla obdobná sestava s lepším poměrem cena/výkon, případně zda by šlo někde ušetřit na počáteční investici. Co se procesoru týče, jsem spíše pro Intel, který mi byl i doporučován.
Díky za všechny návrhy! :)
Nový PC do 13k
Re: Nový PC do 13k
Je to dobře sestavené, snad jen bednu bych vzal tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Má USB 3.0
Má USB 3.0
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Tu RAMku bych bral tuhle : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001T2E je stejně výkonná jako ta, kterou jsi vybral ale má menší napájení...ta co si vybral ma 1.65 V a tahle má 1.5 V a je DDR 3 a má 1600 Mhz :) teda jestli chceš uštřit aby ti to žralo co nejméně elektřiny 

Stejne vykonna rozhodne neni
CL9 vs CL11 (CL9 je lepsi)
CL9 vs CL11 (CL9 je lepsi)
A v čem je horší ?? Na nový komp jsem si vybral tuhle tak jestli mám brát tu HyperX Blu, tak abych věděl proč..
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť ti to napsal Petr. Má vysoké časování, IMHO nebude stejně kvalitní jako ostatní Kingston a ani nemá chladič. A rozdíl 0,15 V se neprojeví
To Adys301: Mohu se zeptat, proč jsi ke své sestavě přidal ještě chladič na procesor? Ten dodávaný s procesorem stojí za prd a nebo mají tyto procesory problém s teplotou? Tvá sestava mě vcelku zaujala, tak se chci dozvědět více :).. Díky za odpověď..
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
AMD chladiče chladí špatně a jsou hlučné, navíc ta sestava je zaměřená na menší-střední taktování
A co bys upředňostňoval INTEL/AMD NVIDIA/ATI atd...
Jestli to byla otázka na mě, tak opravdu nevím..
Když jsem nad tím přemýšlel, tak mě momentálně asi více zaujala sestava AMD právě s NVIDIA grafikou.. ale trochu se obávám toho taktování, i když na tom jistě nic není a po prolistování pár návodů na netu se to dá zvládnout.. Jediné, co mě drží zatím zpět, jsou právě spíše upřednostňované procesory od Intelu..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 2975
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 16:24