Jaký procesor používáte?
Jaký procesor používáte?
Jaký procesor používáte?
Re: Jaký procesor používáte?
Proč to tu zase spamuješ? Nestačí to řešit v jednou tématu? Stejnak ti vyjde 100% Intel, prostě nepřemejšlej a jdi do intelu sakra...
AMD nikdy. A nedívej se na jádra a frekvenci. AMD má sice 8 jader oproti Intelu, který má 4 jádra, ale výkonnostně je nejlepší Intel. 8 jader nikdy nevyužiješ. Intel má na jednom jádru větší výkon než dohromady všech 8 jader u AMD. A frekvenci taky neber za to, že když má 3,7 Ghz a turbo 4,1 Ghz... to nic neznamená, Intel má sice 3,4 Ghz, ale je to furt výkonnější a má i menší výrobní nm. Jestli chceš tak si ten Intel můžeš nataktovat na 4 GHz, když to zvládne.
Většina her a programů využívá 2 jádra a maximálně 4 jádra. 8 jader využiješ u velmi náročných programech, jinde ne.
V testech s AMD FX-8350 a Intel Core i5 - 4440 je o mnoho násobně výkonnější Intel! Jestli tomu nerozumíš a chceš AMD, tak si ho kup, ale uděláš velkou chybu. V cenovém stropu do 20k bych rozhodně nebral AMD, ale stavěl bych to na Intelu.
Tady máš nějakou ode mne: http://www.czc.cz/bc70hm9368ie68nbso3cbmel42/seznam
Dá se ještě asi 2 stovky ušetřit na verzi Intelu, dej tam 4440 a máš tu sestavu za 19500-19600 Kč. Verze je stejná, akorát s jinými frekvencemi.

Většina her a programů využívá 2 jádra a maximálně 4 jádra. 8 jader využiješ u velmi náročných programech, jinde ne.
V testech s AMD FX-8350 a Intel Core i5 - 4440 je o mnoho násobně výkonnější Intel! Jestli tomu nerozumíš a chceš AMD, tak si ho kup, ale uděláš velkou chybu. V cenovém stropu do 20k bych rozhodně nebral AMD, ale stavěl bych to na Intelu.
Tady máš nějakou ode mne: http://www.czc.cz/bc70hm9368ie68nbso3cbmel42/seznam
Dá se ještě asi 2 stovky ušetřit na verzi Intelu, dej tam 4440 a máš tu sestavu za 19500-19600 Kč. Verze je stejná, akorát s jinými frekvencemi.
Naposledy upravil(a) Maxík dne 13 říj 2013 15:08, celkem upraveno 1 x.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Ty si prostě nedáš říct ...
Maxík: Intel má na jednom jádru větší výkon než 8 jader u AMD dohromady? Graf prosím.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Arha píše:Maxík: Intel má na jednom jádru větší výkon než 8 jader u AMD dohromady? Graf prosím.
Ouč...

Krásná sestava, opravdu.. Ale nepůjde ani zapnout..
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli narážíš na chybějící RAM, tak ZnaAda má svoje
Pardon, tak to jsem nevěděl, nestudoval jsem jeho ostatní témata.
Omlouvám se
Omlouvám se
Mám AMD i Intel, ovšem ve svém hlaním herním PC používám odjakživa Intel.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Opravdu vám moc děkuji
Od čeho tady je asi ta anketa? Každej chytrej...

Chybi ti tam jeste dalsi moznosti
Krome toho ze to nejsou vsechny procesory, tak ja mam treba 5 pocitacu s ruznymi CPU od Intelu pres AMD az k Via, nepocitaje Amigy, osmibity a konzole.
Krome toho ze to nejsou vsechny procesory, tak ja mam treba 5 pocitacu s ruznymi CPU od Intelu pres AMD az k Via, nepocitaje Amigy, osmibity a konzole.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2168
-
od admiss
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 02:12