Nejsem ve skládání a instalování uplnej nováček, takže bych neotravoval s každou pakárnou, ale opravdu jsem se zaseknul při posledení "akci"..
Postavil jsem si novej počítač, na práci, na zábavu, na nějaký ty hry, všechno jsem to zapojil tak jak se má a blablabla. Zde je výtah komponentů :Gigabyte Z77-DS3H | Kingston 8GB KIT DDR3 2400MHz CL11 HyperX Beast Series | Intel Core i5-3570 | ASUS GTX650TIB-DC2OC-2GD5 | Seagate Barracuda 7200.14 1000GB s Advanced Format
Vrazim DVD s W7 do mechaniky a po klasickém nastavení BIOSu (AHCI - Enabled, zkontrolování zda BIOS vidí všechny připojené periferie atd.), bootnutí z DVD a přípravy instalace se objeví problém. required cd/dvd drive device driver is missing. (vpodstatě info o tom, že nemůže najít/objevit disk, na který by se to mohlo instalovat -> následovala informace o možnosti bezpečného vyjmutí instalačního disku, však to znáte.
Nic nečekanýho říkám si, co by to bylo za instalaci Woken bez jedinýho problému.. A tak jsem začal řešit :
- Dám tam CD s ovladači, které jsem dostal k MB, prohlížím složky, ale nic z toho mi prostě nechtělo načíst požadovaný ovladače - buď tam nebyly, nebo fakt nevim.
- Stáhnul jsem z internetu veškeré možné updaty a ovladače pro instalaci (které mě napadli), ale nic mi nepomohlo
- Naformátoval jsem ten disk na druhém PC, v externí SATA stanici - disk vidí, windows mu přiřadil písmeno, je plně funkční, komunikuje (Zápis/přepis/výmaz) - přesto NIC
- Instalaci z jiných médií - MSDN Instalace W7_sp1 z USB klíčenky dopadla stejně, stejně tak i u WINDOWS 8 !! (což je divný, osmičky by snad už měly vidět všechno, ne..?)
Nevim co dál už vyzkoušet, napadá mne snad už jen update biosu, na což se chystám, až přijedu dnes z práce.
PROSÍM VÁS, napadá někoho z Vás něco? Mám hledat vadu v HDD? Nebo něco dělám špatně? Už v tom ležím od neděle a začínám bejt silně nas*án, bo mi to už fakt ale nepřipadá normální :(

Díky za rady, info, tipy a triky.
Matěj