A opět ta škola ... Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: A opět ta škola ...

Příspěvekod Darth Vader » 18 říj 2013 19:35

Martin63:
A co mě dožírá nejvíce je, že na Základní škole jste ještě tak nějak slušňáci.
U nás na základce byl teda u většiny alkohol samozřejmostí, nebyl problém jít do Alberta (!) a cokoliv tam koupit, přes den, za plnýho provozu. Kouřila víc než polovina školy, a rozhodně to nebyla výsada deváťáků. A trávu měla za sebou během druhýho stupně snad celá třída, z toho 3 lidi jenom z mojí třídy od osmý třídy hulili pravidelně, denně - ráno, o volnejch hodinách, po škole.

Ze základky jsem odcházel tušim v roce 2009, a oproti tehdejším sedmákům jsme byli hodně slabej odvar. A to byla škola v Praze, ne někde v problémový lokalitě. Na střední už si nikdo to, co si dovolili lidi na základce nedovolil.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Reklama
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 18 říj 2013 19:39

Já bydlím v Plzni a tady je to přesně obráceně... Základní škola - slušná, Střední škola - hnus.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

kika10
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod kika10 » 18 říj 2013 22:55

Darth Vader:
A co mě dožírá nejvíce je, že na Základní škole jste ještě tak nějak slušňáci.
U nás na základce byl teda u většiny alkohol samozřejmostí, nebyl problém jít do Alberta (!) a cokoliv tam koupit, přes den, za plnýho provozu. Kouřila víc než polovina školy, a rozhodně to nebyla výsada deváťáků. A trávu měla za sebou během druhýho stupně snad celá třída, z toho 3 lidi jenom z mojí třídy od osmý třídy hulili pravidelně, denně - ráno, o volnejch hodinách, po škole.

Přesně, máme to stejně. Polovina naší školy hulí, sem tam přinesou ke škole i trávu.. V Penny prodají i vodku, kterou si potom nosí do školy...
A nejblbější jsou tím, že si myslí jaký jsou to frájové když budou ostatní mlátit a hulit trávu :oh: !
A navíc když mi nabídli vodku, trávu a já řekla ,že nechci tak jsem byla strašná trapka :thumbup: ,Fuck you :-)
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 19 říj 2013 09:04

To tě nemusí vůbec mrzet. To co z nás dělá co jsme, je mimo jiné i to, že ne každý se ochotně začlení do stáda, zvlášť když ví, že mu to škodí. Máš šanci, že z tebe vyroste osobnost, třeba jako Lucie. A k tomu ti gratuluji.

kika10
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod kika10 » 19 říj 2013 12:06

Nemrzí..to by mrzelo jen vola když by nezapadnul do takový party. :-) Mám svojí, když potřebuju pomoct, tak opravdu pomůžou.. kdežto ty si "pomáhají" tím, že si nabízí chlast a drogy...
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 19 říj 2013 12:19

Sice se nebude umět pomalu ani podepsat

Vyprávěl mi kamarád, že měli ve výchovném ústavu chovance, který byl zcela negramotný a jediné, co se naučil napsat byl jeho podpis. Podepisoval se Vinen Mamakul. Přičemž Vinen, nebylo křestní jméno, ale součást podpisu při přebírání rozsudků u soudu... :-D
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”