Zdravím,
dneska se mi stala docela zajímavá věc a já bych rád věděl, jestli je to normální, protože bych za to střílel. Potřeboval jsem stáhnout pár souborů, ale nechtěl jsem platit drahý kredit, protože vím, že bych ho nevyužil, tak jsem si zakoupil „paušál na den”. Co se ale nestalo. Okamžitě po odeslání SMS jsem dostal zprávu „Váš požadavek na aktivaci prodloužení tarifu bude vyřízen”, to bylo docela fajn, ale pak už jsem se na Share-rapid.com nedostal. Všem kamarádům šlape naprosto v pořádku a co mě položilo na zem bylo to, že jsem tupě zkusil zadat share-rapid.com na hidemyass, a hele. Ono to funguje.
To jako znamená, že po zaplacení paušálu mi to zprovozní 5 minut přes koncem? Opravdu bych chtěl vědět, jestli se Vám něco podobného stalo.
Zkoušel jsem i více prohlížečů.
Share-rapid.com po zaplacení nemám přístup na stránky
Share-rapid.com po zaplacení nemám přístup na stránky
Naposledy upravil(a) HAFcool dne 18 říj 2013 23:10, celkem upraveno 1 x.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Share-rapid.com po zaplacení omezení přístupu na IP
A nefunguje to třeba až po půlnoci?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Re: Share-rapid.com po zaplacení nemám přístup na stránky
To se mi nezdá. Mají na SMS služby napsáno, že vyřízení trvá do několika minut. A jak by k tomu přišel člověk, který si koupí paušál někdy ve 3:00? To bude čekat několik hodin, aby mohl stahovat?
Pochopil bych, kdybych dostal na chvíli omezený přístup na účet, protože se něco musí vyřídit, ale na celé stránky?
Pochopil bych, kdybych dostal na chvíli omezený přístup na účet, protože se něco musí vyřídit, ale na celé stránky?
A to jsi potřeboval takový fofr? Stahuji ze ShareRapidu kdykoli chci a neplatím nic ...
Bohužel, potřeboval. Je po půl noci a stále nic. Uvidím, jak se to rozběhne dneska ráno.
Kdybys stahoval free, tak rychlost je myslím kolem 200-300 Kb/s (v noci jede rychle, přes den pomaleji). Stačí si udělat účet (na ShareRapidu - zdarma) a nainstaluješ Share Rapid Downloader 2.1.9. V něm si zadáš stahovat přes tento účet, naházíš linky a jedeš ... Jiný download manažeři to neumí, co vím, ani J Downloader 0.9.581+CZ.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3760
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 5683
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 2463
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4654
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5457
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”