Nevim přesně, na co Tholus naráží, ale ve WP jsou okraje kolem klávesnice v landscape módu (na šířku), aspoň u L920. Nevim proč to tak je, ale člověk aspoň nemusí šmátrat písmenka v rozích.
Ta L520 má ale 8GB místa, ona chce víc.
Výběr nového telefonu Vyřešeno
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr nového telefonu
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
A proto jí tu tedy všichni nabízejí telefony s 4 GB? 

Thouls: Já tomu pořádně nerozumím, dokážu si porovnat různé velikosti jako je paměť atd, ale jaký je standartní hodnota, kolik baterka vydrží když píšou že má tolik toho a tolik toho nevím. Proto jsem poprosila o radu. Ok nějací lidé nepíšou odborné recenze k telefonu ,ale to jsem spíše ráda ,alespoň tomu rozumím když někdo napíše: " seká se, má malou paměť, špatnej foťák, špatná výdrž baterie" a nikdo mi nevypisuje něco co stejnak nevím co je ..Jinak nechápu větu:
"Klávesnice nemá žádný okraje"... K těm recenzím: U L520 ,jsem četla dost negativní příspěvky, vím možná pro tebe to nic neznamená ,ale já potřebuji mobil aspoň na 3 roky, ne ,že za půl roku mi nebude stačit a máma mi zacáluje novej, proto se ptám který je vhodnější. jinak jsem psala ,že OS bych chtěla android ,ale L520 nemá android ne ? omlouvám se zda se pletu
Deny: Koukám, že mají prodejnu v Ústí n. L. ,tak to si asi dojedu, potom se poštovné logicky neplatí že?
"Klávesnice nemá žádný okraje"... K těm recenzím: U L520 ,jsem četla dost negativní příspěvky, vím možná pro tebe to nic neznamená ,ale já potřebuji mobil aspoň na 3 roky, ne ,že za půl roku mi nebude stačit a máma mi zacáluje novej, proto se ptám který je vhodnější. jinak jsem psala ,že OS bych chtěla android ,ale L520 nemá android ne ? omlouvám se zda se pletu

Deny: Koukám, že mají prodejnu v Ústí n. L. ,tak to si asi dojedu, potom se poštovné logicky neplatí že?

"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když se podíváš na Heurece, hodnocení lidí je:
L520 (81%) -- http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... 0/recenze/
Y300 (80%) -- http://mobilni-telefony.heureka.cz/huaw ... 0/recenze/
Na co si lidi nejvíc stěžujou:
L520 - nespokojenost s Windows Phone, "nemá Android"
Y300 - vrzající konstrukce a celkově špatné zpracování, úplné zasekávání telefonu, přehřívání, špatná nástavba na android, neplynulost
Jestli chceš telefon na obyčejný používání, jak píšeš, je ta L520 (Nokia Lumia 520) lepší, je kvalitnější a má dvakrát víc prostoru na hudbu, fotky a tak. Bude hlavně příjemnější na používání a nebudeš se s ní muset nijak "zlobit". Můžeš si jí taky koupit v azurový, žlutý, bílý a černý barvě.
Na tohle video by ses možná měla podívat - jsou v něm oba telefony, jak Y300 tak L520. Je v něm vidět jak porovnání vzhledu a plynulosti systémů, tak vzhled a zpracování telefonu. Ten (Huawei) Y300 stojí za to vidět na videu, protože to si člověk z fotek snad ani nedovede představit.
http://www.youtube.com/watch?v=Mkk5bnkrWCs
L520 (81%) -- http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... 0/recenze/
Y300 (80%) -- http://mobilni-telefony.heureka.cz/huaw ... 0/recenze/
Na co si lidi nejvíc stěžujou:
L520 - nespokojenost s Windows Phone, "nemá Android"
Y300 - vrzající konstrukce a celkově špatné zpracování, úplné zasekávání telefonu, přehřívání, špatná nástavba na android, neplynulost
Jestli chceš telefon na obyčejný používání, jak píšeš, je ta L520 (Nokia Lumia 520) lepší, je kvalitnější a má dvakrát víc prostoru na hudbu, fotky a tak. Bude hlavně příjemnější na používání a nebudeš se s ní muset nijak "zlobit". Můžeš si jí taky koupit v azurový, žlutý, bílý a černý barvě.
Na tohle video by ses možná měla podívat - jsou v něm oba telefony, jak Y300 tak L520. Je v něm vidět jak porovnání vzhledu a plynulosti systémů, tak vzhled a zpracování telefonu. Ten (Huawei) Y300 stojí za to vidět na videu, protože to si člověk z fotek snad ani nedovede představit.
http://www.youtube.com/watch?v=Mkk5bnkrWCs
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Ok. Začnu tedy přemýšlet o Nikii L., ale jaké mínusy jsou tedy když nemá android ? 

"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
myslím, že na 2. straně dole to je napsáno.
PS: ano, je škoda, že v této nízké cenové relaci se nevyplatí kupovat android
bude se Ti zasekávat, na android už spíš ty dražší železa. Lumie je v klidu telefon, nikdo nezminil nic o designu, tak já zmíním: má pěkný (barvy: modra apd.)...Mě by akorát štvalo, že W8 nemá ikonky jako android...ale stejně bych šel za ty peníze do W8.
PS: ano, je škoda, že v této nízké cenové relaci se nevyplatí kupovat android

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
tak asi pujdu ,ale v tom videu co poslal Dearth Vader se mi zdá taková nepřehledná, když chci najet na hudbu a na videa a vůbec i ostatní.. Je to tak skutečně nebo jen můj dojem z videa ? :)
Jinak čtu teď dole ty klady a zápory a můžu se zeptat co znamená:"audio přehrávač bez equalizéru" ?
Jinak ještě :"výběr vyzvánění pro SMS,mejl a upozornění lze pouze z předehraných tónů" ,to jako že bych si musela vybrat vyzvánění z tech strašných pípáků ?
Já bych spíše chtěla nějakej svůj tón, jako třeba písničku nebo něco staženýho..
Jinak čtu teď dole ty klady a zápory a můžu se zeptat co znamená:"audio přehrávač bez equalizéru" ?
Jinak ještě :"výběr vyzvánění pro SMS,mejl a upozornění lze pouze z předehraných tónů" ,to jako že bych si musela vybrat vyzvánění z tech strašných pípáků ?

- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevýhoda je v tom, že to vypadá jinak (menu jsou ty barevný čtverečky), což prostě někteří lidi nedokáží překousnout. Nemůžeš tolik zasahovat do systému (nemůžeš si s telefonem dělat úplně co chceš, ale možností přizpůsobení je spousta) a není tolik aplikací a her jako na Android.
Tady si o tom můžeš něco přečíst:
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Říj 2013 23:41) ---
Tady je hlubší srovnání, ale v angličtině
http://myphonedeals.co.uk/blog/33-the-s ... ison-chart
Tady si o tom můžeš něco přečíst:
- - tohle píše nějaká holka, která měla telefon s Androidem a teď si koupila telefon s Windows Phone - ČTI TADY
- text přímo od Microsoftu, přechod z Androidu na Windows Phone. Můžeš si tam i poklikat, je tam toho víc - ČTI TADY
- komentář o levných telefonech s Androidem a s WP8 - ČTI TADY
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Říj 2013 23:41) ---
Tady je hlubší srovnání, ale v angličtině
http://myphonedeals.co.uk/blog/33-the-s ... ison-chart
Ok, díky, zítra si to přečtu..
Jinak šli by stahovat takový ty doplňky jako u androidu, třeba jak je google play ,je něco i pro Lumii ?
Jinak šli by stahovat takový ty doplňky jako u androidu, třeba jak je google play ,je něco i pro Lumii ?

Zde: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Říj 18, 2013 11:51 pm) ---
Ekvalizér - http://cs.wikipedia.org/wiki/Ekvaliz%C3%A9r
Stručně řečeno: nástroj, který reguluje basy, středy a výšky (tzn. že si nastavíš v písničce třeba větší basy a více ti pak "duní".
Vyzvánění si můžeš nastavit svoje, třeba z písničky. Stačí danou hudbu umístit do složky určené pro vyzvánění.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Říj 18, 2013 11:51 pm) ---
kika10 píše:tak asi pujdu ,ale v tom videu co poslal Dearth Vader se mi zdá taková nepřehledná, když chci najet na hudbu a na videa a vůbec i ostatní.. Je to tak skutečně nebo jen můj dojem z videa ? :)
Jinak ještě :"výběr vyzvánění pro SMS,mejl a upozornění lze pouze z předehraných tónů" ,to jako že bych si musela vybrat vyzvánění z tech strašných pípáků ?Já bych spíše chtěla nějakej svůj tón, jako třeba písničku nebo něco staženýho..
Ekvalizér - http://cs.wikipedia.org/wiki/Ekvaliz%C3%A9r
Stručně řečeno: nástroj, který reguluje basy, středy a výšky (tzn. že si nastavíš v písničce třeba větší basy a více ti pak "duní".
Vyzvánění si můžeš nastavit svoje, třeba z písničky. Stačí danou hudbu umístit do složky určené pro vyzvánění.
Ok, díky. Ale jinak s těma písničkama, jak píšeš ,že si můžu nastavit ty basy atd. tak aniž bych to musela ňák nastavovat hraje to dobře i tak ?
Jasně.
Reproduktor je celkem slušný. Na hudbu jako je třeba BVB (
) dostačuje krásně. Když si to tak vemeš, tak ani PC nemá v základu žádný ekvalizér, když si pustíš hudbu.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2986
-
od richchie
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2045
-
od Zivan
04 pro 2024 14:28
-
-
-
Výběr nového PC - 30k budget 1080p
od RoOfli » 20 zář 2024 15:01 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 5272
-
od RoOfli
25 zář 2024 16:29
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3939
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Pomoc s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč
od Tazator » 14 bře 2025 13:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5999
-