Zdravím, dnes jsem si koupil novou myš od Genius za 100 Kč s portem ps2 nějakou netscroll, kterou jsem používal na starých pc :) protože moje MX 518 od Logitechu začínala být vyklikaná. Myš jsem zapojil do zeledé zdířky pro myš a myš svítí, ale kurzor se nechce hýbat. Zkoušel jsem ji na jiném pc a jede v pohodě. Taky jsem zkoušel odinstalovat ovladač protože mi to tam házelo nějakou chybu "Toto zařízení nelze spustit (Kod 10)" a až se restartoval pc tak se ty ovladače znova nainstalovali, ale ta chyba je tam zase a myš se pořád nehne. Budu rád za každou radu.
Díky!
Myš nereaguje
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Myš nereaguje
Chyba je nejspíše v nevhodném, nebo poškozeném ovladači, zkus je aktualizovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkoušel jsem aktualizovat a hlásilo mi že jsou aktuální. Zkusil jsem odinstalovat ovladač následně pc vypnout a znovu zapojit myš aby se nainstalovali ovladače a je to pořád to stejné... Nevím co dál.
Genius? Vhodná jedině k tomu (myši a klávesnice), aby byla vhozena do koše ...
Tak já tu myš Genius měl asi 5 let a jela v pořádku... pak jsem chtěl nějakou herní tak jsem si koupil od Logitechu MX 518 a za 2 roky je vyklikaná. Nemám s Genius zlé zkušenosti. Ale já se tu snažím vyřešit problém s myší a ne, na co se tam myš hodí... Pak jsem si pořídil tuhle a ta nějak nejde.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus myšku u jiného PC, třeba máš smůlu a je vadná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3778
-
od petr22