Ahoj,
chtel bych se vas zeptat jaky mate zkusenosti s W8.1 ... nedavno jsem zakoupil lenovo U310 (ivy bridge) s W8.. a docela spokojenost, az na to nez si clovek zvykl delat par veci jinak nez na W7 a predchozich..
nicmene po updatu na windows 8.1 jsem docela zklaman...
Baterka vydrzi sotva 60-70% toho co vydrzela pod W8, ovladace se jakz taks udrzeli... ale v 8.1 nevidim zadnou velkou vyhodu a premejslim nad obnovou systemu pred timto updatem, myslite ze bude mozne obnovou systemu vratit se z 8.1 na W8?
Popr. muze mi nekdo sdelit vase zkusenosti nebo jsem jediny s negativnima zkusenostma? díky
Windows 8.1 - Experience
Windows 8.1 - Experience
Naposledy upravil(a) peta501 dne 19 říj 2013 20:00, celkem upraveno 1 x.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Re: Windows 8.1 - Experience
ještě jsem neaktualizoval takže po aktualizaci napišu ale myslim že je to lepši metro to mě zajima nejvic a potom že je možnost při zapnutí z obrazit rovnou plochu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
je tam pár změn třeba v menu mužeš rychle změnit vzhled toho menu máš tam šipku na zobrazení všech aplikací pozadí se ti může hýbat a pro mě je nejlepší start ikona... jinak mě to asi o 5% zpomalilo výkon
- Přílohy
-
- cats.jpg (10.2 KiB) Zobrazeno 403 x
Jasně .. díky 
ikonky start jsem si vsiml, nicmene metro nevyuzivam ci vyuzivam minimalne takze jak start tlacitko (kdyz nepocitam ty moznosti ktere nabidne po pravym kliknuti) tak moznost menit si velikost dlazdic v metru je pro me zanedbatelna... :/
spis me zarazila ta zmena vydrze.. zkusim notebook jeste uplne vybit a nabit.. sice pochybuju ze se tim neco zmeni :/ ale za pokus nic nedam

ikonky start jsem si vsiml, nicmene metro nevyuzivam ci vyuzivam minimalne takze jak start tlacitko (kdyz nepocitam ty moznosti ktere nabidne po pravym kliknuti) tak moznost menit si velikost dlazdic v metru je pro me zanedbatelna... :/
spis me zarazila ta zmena vydrze.. zkusim notebook jeste uplne vybit a nabit.. sice pochybuju ze se tim neco zmeni :/ ale za pokus nic nedam
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
peta501 píše:premejslim nad obnovou systemu pred timto updatem, myslite ze bude mozne obnovou systemu vratit se z 8.1 na W8?
Mas tam preci recovery oddil.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8218
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30