Prosím o kontrolu - swvchost.exe zamrzne na 100% Vyřešeno
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu - swvchost.exe zamrzne na 100%
?????
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Pohlaví:
No jo, jsem lama, ale stejně nepoznám kde jsou u toho procesu ty procenta 

- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsou. Když klikneš na hlavu sloupce CPU (šipka bude směřovat dolů), vlákno které v rámci procesu svchost.exe nejvíce využívá procesor, bude úplně nahoře.
Vlákna budou seřazena sestupně, podle zatížení CPU. Proces jako takový neběží, je to pouze soubor prostředků, běží pouze vlákna. Ta vykonávají kód.
Tady každé vlákno patřící do procesu svchost.exe, vykonává kód jedné služby. Není to ale pravidlo, jednu službu může provádět více vláken.
Vlákna budou seřazena sestupně, podle zatížení CPU. Proces jako takový neběží, je to pouze soubor prostředků, běží pouze vlákna. Ta vykonávají kód.
Tady každé vlákno patřící do procesu svchost.exe, vykonává kód jedné služby. Není to ale pravidlo, jednu službu může provádět více vláken.
-
- Pohlaví:
Žádnou šipku tam nemám, ale snad to půjde. Ráno se s tím potrápím. On ten explorer padá i teď když ho zapnu - chytne se až po páté 
Jen si nejsem jistý výsledkem ani když spustím PE. Protože to bude zamrzlý a já to těžko zkopíruji, ale budu se snažit.

Jen si nejsem jistý výsledkem ani když spustím PE. Protože to bude zamrzlý a já to těžko zkopíruji, ale budu se snažit.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Uvidíme. A použij poslední verzi PE
-
- Pohlaví:
Ahoj MiliNess,
tak jsem pokročil, ale vůbec nechápu co se stalo.
Ihned po zapnutí jsem spustil Správce úloh a Proces Explorer. Svchost.exe vystoupal na 99% a PE se ani nehnul, jenom se objevil ve správci úloh. Čekal jsem půl hodiny a nic. Viz. příloha.
Tak jsem PE ve správci úloh ukončil a zkusil spustit služby. To se povedlo a tak jsem zastavil a zase spustil 4 služby.
Služba pracovní stanice
Nápověda a odborná pomoc
Systém událostí modelu COM+
a Zvuky systému Win.
Pak zkusil spustit PE z plochy, on naběhl, ale najednou ten svchost.exe klesl a začalo to fungovat. Vůbec netuším proč.
Dále se nainstalovalo 17 aktualizací. PC jsem 4x restartoval a zatím to funguje, jenom ten start trvá asi 3 minuty, ale je to starej krám s P4 a tak to jde.
Vůbec nechápu jak se to spravilo, uvidím co to provede zítra.
tak jsem pokročil, ale vůbec nechápu co se stalo.
Ihned po zapnutí jsem spustil Správce úloh a Proces Explorer. Svchost.exe vystoupal na 99% a PE se ani nehnul, jenom se objevil ve správci úloh. Čekal jsem půl hodiny a nic. Viz. příloha.
Tak jsem PE ve správci úloh ukončil a zkusil spustit služby. To se povedlo a tak jsem zastavil a zase spustil 4 služby.
Služba pracovní stanice
Nápověda a odborná pomoc
Systém událostí modelu COM+
a Zvuky systému Win.
Pak zkusil spustit PE z plochy, on naběhl, ale najednou ten svchost.exe klesl a začalo to fungovat. Vůbec netuším proč.
Dále se nainstalovalo 17 aktualizací. PC jsem 4x restartoval a zatím to funguje, jenom ten start trvá asi 3 minuty, ale je to starej krám s P4 a tak to jde.
Vůbec nechápu jak se to spravilo, uvidím co to provede zítra.
Celý vlákno číst nebudu, nemám na to čas. Minulej tejden jsem měl stejnej problém na všech PC, kde jsou XP a zapnutý aktualizace - svchost.exe prostě vytížil CPU na 100% a nešlo nic dělat. Zatímco jsem hledal na jiným PC řešení problému, tak mě komp s tím problémem nahlásil nalezený aktualizace - ty jsem stáhnul, nainstaloval, restartoval a od tý doby je klid. Jedinej komp s XP, kde jsem tenhle problém neměl byl NTB, na kterým jsou vypnutý aktualizace. Na netu jsem se dočet, že v tu dobu mělo stejnej problém hooodně uživatelů a v drtivý většině případů pomohlo práve nainsalovat nalezený aktualizace. U dalších dvou PC, kde se mě to stalo jsem to nechal běžet, dokud to nenašlo aktualizace a po jejich instalaci vše OK. Takže asi i Tvůj případ.
-
- Pohlaví:
Ano, pokud to bylo i jinde je to možné.
Ovšem u mne to začalo fungovat před instalaci aktualizací!
Ovšem u mne to začalo fungovat před instalaci aktualizací!
U mě myslím taky. Jeslti se správně pamatuju, tak vytížení CPU přestalo ve chvíli, kdy mě XP oznámily nový nalezený aktualizace. Dal jsem stáhnout a pak už to bylo myslím OK. Nejsem si jistej, jestli vytížení CPU přestalo po nalezení aktualizací, nebo až po jejich stažení, ale v době kdy se instalovaly už byl CPU OK.
-
- Pohlaví:
To ano u mne aktualizace čekaly v liště až je potvrdím.
-
- Pohlaví:
Re: Prosím o kontrolu - swvchost.exe zamrzne na 100% Vyřešeno
Pánové, vše funguje jako hodinky z eBay a všem zůčastněným děkuji za pomoc.
Zvláštní dík a velká poklona patří pánům, jaro3 a MiliNess , kteří by si za trpělivost zasloužili Řád práce a za vědomosti titul Národní umělec.
Ale už je jiná doba a tak mohu jenom uctivě poděkovat!
Zvláštní dík a velká poklona patří pánům, jaro3 a MiliNess , kteří by si za trpělivost zasloužili Řád práce a za vědomosti titul Národní umělec.

Ale už je jiná doba a tak mohu jenom uctivě poděkovat!