Ahoj
Mám problém s http://www.mall.cz/pevne-disky-externi/wd-my-book-essential-3-0-3tb-wdbacw0030hbk?gclid=CIu8jdbMpboCFWfLtAodk1cAHw nedávno jsem ho koupil a když jsem přišel domu a zkusil tak mi šel v pořádku nahrál jsem na něj nějaký soubory. Ale pak mi to začlo psát zařízení usb nebylo rozpoznáno zkoušel jsem restart vyndat baterku i přeinstalovat ovladače usb. Jiný disk nebo myš mi jde. Mám Notebook - Intel Core i7 3630QM Ivy Bridge, 17.3" LED 1920x1080 lesklý, 8GB RAM, NVIDIA GeForce GT650M 2GB, 256GB SSD + HDD 1TB 5400 otáček, Blu-ray vypalovačka, WiFi, Bluetooth 4.0, Webkamera 1.3 Mpx, HDMI, Windows 8 64-bit (V3-771G-736b8G1.26TBDWai)
Děkuju za pomoc :)
usb port
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: usb port
Zkoušel si ten disk jinde?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Teď jsem to zkusil a napsalo to, že došlo k chybě a software nebyl nainstalován a pak to samý zařízení usb nebylo rozpoznáno. Tak a co s tím mám dělat reklamace ? Nebo zkusit ovladače stáhnout ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus stáhnout a nainstalovat ovladače, pokud jsou, ale pokud to předtím fungovalo bez nich, musí to jít i teď. takže bych to viděl na reklamaci.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Reklamace
Holt ty WD USB prevodniky nejsou z nejlepsich a nektere odejdou i par hodin po zapojeni. Vsechny nase My Booky skoncily bud na upeceni disku nebo vadu elektroniky.
Holt ty WD USB prevodniky nejsou z nejlepsich a nektere odejdou i par hodin po zapojeni. Vsechny nase My Booky skoncily bud na upeceni disku nebo vadu elektroniky.
tak jsem smazal a nainstaloval znova ovladače a nepomohlo.
To neni ovladacem, ale je vadna nebo odpraskla elektronika v tom rozhrani.
petr22: můžeš upřesnit typy, které odešli? Mám 2 WD My Book Live a nemůžu si stěžovat, ale ty mají ethernet konektor.
raimen: nestrčil jsi ho náhodou do jiného konektoru USB než původně?
raimen: nestrčil jsi ho náhodou do jiného konektoru USB než původně?
No to už nevím zkoušel jsem to dát do všech usb portů co mám v pc 

Typyy moc upresnit nemuzu, protoze to vse skoncilo v elektrodpadu. Jsem si ale temer jist tim, ze v tech krabicich co byly ciste USB odesly disky a v tech se sitovym rozhranim elektronika. Ony ty disky nebyly chlazene, takze mely pres 50 stupnu. Proste krabice, v ni disk a alketronika a ani par cm mista okolo, zadny ventilator.
Jediny co nechápu je, když vypnu externí disk a zapojím, že ho pak můžu odpojit z usb. Že jde vidět v panelu zařízení a tiskarny. Přitom mi počítač píše že to zařízení nerozpoznal.
Podle me je to tim, ze elektronika toho rozhrani je poard napajena pres USB, takze to zarizeni je stale videt. Bez externiho napajeni se jen netoci ten disk vevnitr.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 656
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 19:17