Zmenšení ikon v hlavním panelu
Zmenšení ikon v hlavním panelu
Přijel jsem z dovči a když jsem si sednul ke kompu, tak ikonky dole v pravo v hlavním panelu (jak je tam kytička od ICQ, různá ochrany atd.) jsou moc velký a já nemůžu přijít, jak je zmenšit. Jak jsou roztáhlý, tak jsou i rozmazaný a mě to vadí. V9 někdo jak na to?Byl bych mu vděčný za radu.
Řekl bych, že nejde ani tak o velikost ikon, jako o jejich počet.
Co takhle zapnout jejich skrývání – urči si, které mají být vidět a které chceš naopak vždycky mít schované. Viz pravé myšítko na panelu — vlastnosti — skrýt neaktivní ikony — vlastní.
Další, co bych zkusil, je popotáhnout panel níž (snížit) – nesmí být ale uzamčen (poznáš při stisknutí pravého myšítka na něm).
Co takhle zapnout jejich skrývání – urči si, které mají být vidět a které chceš naopak vždycky mít schované. Viz pravé myšítko na panelu — vlastnosti — skrýt neaktivní ikony — vlastní.
Další, co bych zkusil, je popotáhnout panel níž (snížit) – nesmí být ale uzamčen (poznáš při stisknutí pravého myšítka na něm).
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:Řekl bych, že nejde ani tak o velikost ikon, jako o jejich počet.
Máš pravdu, akorát ses trošku přehlídl, takhle to má X.

kazameth: nepoužíváš náhodou nějaký program na úpravu vzhledu WXP? WindowsBlinds, StyleXP atd?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zmenšení ikon v hlavním panelu
kazameth píše:Přijel jsem z dovči a když jsem si sednul ke kompu, tak ikonky dole v pravo v hlavním panelu (jak je tam kytička od ICQ, různá ochrany atd.) jsou moc velký a já nemůžu přijít, jak je zmenšit. Jak jsou roztáhlý, tak jsou i rozmazaný a mě to vadí. V9 někdo jak na to?Byl bych mu vděčný za radu.
Zkus jiné rozlišení, možná si s tím někdo hrál...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2180
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7889
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
- 1
- 3982
-
od Mety