Hraje jen jeden reproduktor
Hraje jen jeden reproduktor
Dobry den dnes jsem koupil zakladni desku MSI 760GA p43 a vsechno jede jak ma jen mam problem se zvukem mam repraky 2.1 vsechno mam zapojeny spravne ale hraje proste jenom pravej reprak a basak a levej mi nehrajen dival jsem se do nastaveni realteku ale tam jsem nic nenasel nevi nekdo co s tim ??
Re: Hraje jen jeden reproduktor
Jak jsou ty repraky starý ? Není překroucenej drát? :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
repraky sou sice 4 roky stary ale den predem hrali normalne v pohode a navic sem mezi tim co to nehralo zkousel napojit na telefon a hrali normalne takze ty sou v poho
-
- Pohlaví:
Podívej se do nastavení zvukovky jak máš nastavené Balance, také může být vadný konektor v PC.
no v tomhle so mec nevyznam hele jestli mas cas dal bys mi skype ? mohli by jsme to poresit
-
- Pohlaví:
Tohle je fórum a nepoužívá se Skype. Balance bys měl najít, máš je např. u každého rádia.
a kde to najdu na windows 7 ? nasel sem tam jen cosi zvuk na kazdej reproduktor ten je na max a pak jeste zvuk na kazdej reprak je tam usecka a je uprostred tak to je v pohode myslim
Blue Spirit píše: také může být vadný konektor v PC.
Zkus tam jiné repráky a když také půjde jen jeden, je vada v základní desce, tzn. reklamace!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no to je docela problem protoze druhy repraky nemam bude stacit kdyz napijim 2.0 repraky nebo musim taky 2.1 se subwoofrem ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nezapomenul jsi nainstalovat správný ovladač pro zvukovou kartu pro OS, který používáš?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ne... dostal sem automaticky k deste ovladace a na svuj system 64 bit sem nainstaloval to co tam bylo na 64 bit system audio chipset atd... myslim si ze tahle otazka byla uplne zbytecna chtel jsem radu o ovladace vubec nejde bud je zakopanej pes nekde primo v nastaveni toho ovladace nebo asi problem s deskou to chci vyresit ...
Zkus ty 2.0, když půjdou, je deska v pořádku a buď je chyba v nastavení nebo 2.1 repro nelze k ní přímo připojit (i když mě nenapadá, proč). Když nepůjdou, reklamuj desku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1367
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2024 15:53