Ahojte chci se zeptat jake napajeni umoznuje muj PC (pro mnohe trivialni dotaz) kdyz ma
zakladni deska je: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1
procesor: DualCore Intel Pentium E5200
(jaky mam zdroj nikde nemohu v everestu najit)
PS: Shanim nove RAMky a jedny co mam vyhlidle potrebuji napajeni 2.3V takze bych nerad koupil nejake po kterych by pak vyhorel celej PC :) Dík!
Kde zjistim jake napajeni utahne muj PC?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde zjistim jake napajeni utahne muj PC?
Pameti napaji deska, tudiz zdroj je irelevantni. Ale 2.1V byvalo pouzivane pro DDR2 pouze pri vysokych frekvencich ci nizkem casovani. Vyuzije takovy modul tva deska/procesor?
Defaultni napeti DDR2 pameti je 1.8V.
Defaultni napeti DDR2 pameti je 1.8V.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
proto se ptam jestli to utahne ty ramky co potrebuji 2.3?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Říj 2013 22:04) ---
http://aukro.cz/kingston-hyperx-4gb-kit ... 24779.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Říj 2013 22:04) ---
http://aukro.cz/kingston-hyperx-4gb-kit ... 24779.html
Díky za veškeré rady :)
Prosím Tě, přečti si ještě jednou (nebo radši dvakrát) odpověď zeuse. Vyhneš se tak zbytečnému ztrapnění.
A další: Zdroj v Everestu nenajdeš, musíš do bedny a opsat ze štítku.
CPU nebudu hledat, předpokládám že bere max. 100W.
Spotřeba desky je minimální, odhadem do 50W.
Zdroj na RAMky v podstatě nemá vliv. Ani naopak - RAMky na zdroj
Největší žrout energie po CPU (i před!) je grafika. O té ses vůbec nezmínil. Takže o čem je vlastně řeč??
A další: Zdroj v Everestu nenajdeš, musíš do bedny a opsat ze štítku.
CPU nebudu hledat, předpokládám že bere max. 100W.
Spotřeba desky je minimální, odhadem do 50W.
Zdroj na RAMky v podstatě nemá vliv. Ani naopak - RAMky na zdroj

Největší žrout energie po CPU (i před!) je grafika. O té ses vůbec nezmínil. Takže o čem je vlastně řeč??

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
rec je o tom jestli mam nebo nemam koupit ty RAMky kdyz jsem nekde cetl ze u RAMek vetsich jak 2V se musi neco specialne nastavit v BIOSu a ne kazda zakladni deska to utahne ci co... jsem lajk a proto se ptam to da rozum ze? To je jak kdybych tu napsal rovnici kterou uvidite poprve v zivote a reknu spocitej to.. GK mam Radeon 7700
viz tento prispevek: http://aukro.cz/ocz-titanium-2x2gb-dual ... 09662.html - kdyby tam ten text prodavajici nenapsal tak sem ani nepisu.. takhle se samozrejme radsi zeptam nez koupim neco co mi nepujde.. ale jestli je to odeme tak hloupe a nikdo mi nemuze poradit tak se zeptam jinde.. kazdopadne diky za cas..
viz tento prispevek: http://aukro.cz/ocz-titanium-2x2gb-dual ... 09662.html - kdyby tam ten text prodavajici nenapsal tak sem ani nepisu.. takhle se samozrejme radsi zeptam nez koupim neco co mi nepujde.. ale jestli je to odeme tak hloupe a nikdo mi nemuze poradit tak se zeptam jinde.. kazdopadne diky za cas..
Rozčiluješ se zbytečně, tyhle informace měly být hned v Tvém dotazu - prvním příspěvku!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ja se nerozciluji.. jen uvadim veci na pravou miru a ted cekam kladnou odpoved od nekoho kdo se vyzna

Už tady trávíš skoro 24 hodin. Kdybys použil Google, už bys všechno věděl 

googlil jsem to vcera celou noc a na nic jsem neprisel.. kdyz ty si takovej frajer ze vse vis proc to nenapises? :)
EDIT: K cemu jsou lidi jako ty na forech co se jmenuje PC-HELP? Jen se vysmivas lidem, kteri se ve tvem oboru nevyznaj a odmitas jim poradit.. tomuto se rika troll..
EDIT: K cemu jsou lidi jako ty na forech co se jmenuje PC-HELP? Jen se vysmivas lidem, kteri se ve tvem oboru nevyznaj a odmitas jim poradit.. tomuto se rika troll..
Urážet umím taky, ale nejsem troll jako Ty.
Zkus si pořádně prostudovat tohle https://www.google.com/search?q=ram+vol ... =firefox-a a určitě se dozvíš to, co potřebuješ.
Zkus si pořádně prostudovat tohle https://www.google.com/search?q=ram+vol ... =firefox-a a určitě se dozvíš to, co potřebuješ.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsem nebyl predstihnut zive.cz
pak vez, ze ta cena za oboje ramky z Aukra je slusna a to druhe nejhorsi, co se muze stat je, ze pojedou na nizsi rychlosti a horsim casovani.

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
nu a proto se ptam :) Je zbytecne si koupit o par stovek drazsi RAMky kdyz ve finale pojedou na stejne urovni jako treba 600MHz RAMky..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4727
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 18:07
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3341
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4182
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2202