Názor na youtube. Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

zappley
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Názor na youtube.

Příspěvekod zappley » 22 říj 2013 19:48

Je o tom dost co spekulovat..
můj názor je,že komunita upadá-jen 8-12 leté dětí co točí ,,majncláft'' a nebo se na něj koukají..nic jiného..žádná kvalita..nic
Je mi to celkem dost líto..třeba Wedry..120 000 odběrů(přibližně)a netočí Minecraft a shlédnutí?:+-15000
Kdo netočí minecaft..jako by nebyl..Třeba minecrafák-odběratelé na minecrafákovi-290 000,gamecrafák-73 000..škoda..vše se točí okolo minecraftu a staré dobré hry co?nic?Far cry,deus ex atd? :(
Jaký na to máte názor?
Mě to osobně dost štve a mrzí..
Klidně se rozepište..rád si počtu
Musel jsem to vymazat -_-

Reklama
Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Názor na youtube.

Příspěvekod Darth Vader » 22 říj 2013 19:53

Nepíšeš o YouTube komunitě obecně, ale o český LP komunitě. Jasně že to točej převážně malý děti, kdo jinej by se do tohohle pouštěl?

A že hrajou jenom MC? Je to poměrně tvořivá hra, takže je pořád co natáčet. Proč by natáčeli starý koridorovky, kde by video jenom přesně opakovalo to, co už při hraní každej zažil?

Osobně mě LP nebere, občas si pouštim Naplechu jako kulisu při brouzdání na netu.

O YT komunitě obecně si ale nemyslim, že by upadala. Pořád je spousta kvalitních kanálů (HowToBasic, FailArmy,..)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Akrej » 22 říj 2013 19:56

tak ano každy 10 lete děcko točí na youtube a pak to ti lidi od radí od te samostné hry sam když najdu tutorial ktere děla ditě od 10-12 nedivam se na něj nestoji to za to.Minuli čtvrtek semi smalo par kluku že hraju minecraft ano i kvuli youtube se lidi odvraci od te hry proč protže vidí 11 leteho kluka jak to hraje a nadava na to a má kvalitu videa max 360p ja bych se nedivil.Že vetšina lidi se odvraci od minecraftu tkai nadavají na youtube
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

zappley
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod zappley » 22 říj 2013 19:58

Právě..škoda,že v ČR není tak velká aktivita na normální videa..ne jen minecraft ale i vlogy,tutorialy atd..

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 22 říj 2013 20:59

Akrej píše:tak ano každy 10 lete děcko točí na youtube...

Tak se vykašli na kanály desetiletých děcek a hledej lidi kteří mají v hlavě víc než trochu trávy ;-)

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 22 říj 2013 21:18

Na YouTube je to tak, že i kdyby jsi ten Minecraft točil, tak se nechytneš, protože ty převážně děti (kteří většinu YouTube scény) mají už své oblíbence, které sledujou nejčastěji a nedají na ně dopustit. Já tak nejvíc sleduju asi NejFaka, Adama Jíchu, EvilBendera47 apod... Ti netočí moc hry, ale spíš jde o pobavení a jsou v přibližně starém věku jako já (nejsou to nějak velké skoky 5 let například). A když už se k těm hrám dostanou, tak to není minecraft, ale třeba nějaká Hororovka u které tě to baví sledovat! Minecraft mi nějak nevadí, je to náhodou dobrá hra na rozvinutí smyslů, představivosti a kreativitě, ale už je to přehnané.

Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Stav:

Příspěvekod Adys301 » 22 říj 2013 21:24

Na Cz You Tube sleduji jen NajFaka, zive.cz a profesijonala (Vojtík). Jinak mě nikdo nebaví. Rád jsem se díval na Wedryho, ale nějaké LoL mě fakt nezajímá. Spíš mě baví zahraniční You Tubeři, např. PewDiePie, Toby, CinemaSins a kanály o PC jako LinusTechTips, techtomorrow apod.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 22 říj 2013 21:25

Jo, ze zahraničních občas toho PewDiePie a Smosh.

zappley
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod zappley » 24 říj 2013 16:48

up

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 24 říj 2013 17:44

Abych se přiznal, jediné co sleduji bude asi Cinemassacre (AVGN), Profesijonála, AskaGangstu a za poslední rok se nemůžu zbavit závislosti na Yogscastu. Prostě, ten jejich humor je tak skvělý!

10:49-11:00 'Yeah.'

15:08 až do konce.

nejlépe celé video :D

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 25 říj 2013 08:41

Videa z minecraftu jsem aktivně sledoval tak před rokem a tak před pěti měsícema jsem s hrou (i videi) skončil.
Vlastně jsem tu hru hrál spíš jen přes net s kámošem na svým serveru, jinak mě to moc nebavilo.
MC má svou dobu největší slávy za sebou a většina lidí, co hru hráli tak od bety, už to dobu nehraje.

Podobně je to i u český LP scény. Tam sleduju jen Mazariniho a jeho LS na twitchi.
Pak pár CZ YouTuberů, kteří netočí LP, jako Sterakdary, občas FlyGun a profesijonal (čistě pro pobavení :lol:).
Samozřejmost jsou i ty odbornější kanály, jako živě.cz, MobilMania a mobilenet.cz.

Ze zahraničních jsou nejzajmavější Vsauce, AsapSCIENCE, theslowmoguys a další, co si už nevzpomenu.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

KrtickaMikee
nováček
Stav:

Příspěvekod KrtickaMikee » 25 říj 2013 09:11

Já koukám na dokumenty a letecká videa....
Nejlepší odběry mám od Andy Reusch a Cargospotter...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”