Je možné nějak sledovat polohu oblečení v případě ztráty?*
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je možné nějak sledovat polohu oblečení v případě ztráty?*
Dobrý den, mám problém a tím jsou moje drahé boty a drahá bundy.. existuje nějaké zařízení(ano myslím nějakou štenici), která v případě ztráty bude moc lokalizovat svojí polohu a třeba přes muj mobilní telefon(ip5) nebo přes pc mi říct kde se nachází? .. jsem na nové škole a dost se tu krade a myslím že něco takového se mi vyplatí, předem díky
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 23 říj 2013 22:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: sledovací zařízení
Je.Existují GPS lokátory,ale je to o penězích... Budeš asi nadávat a platit
DD

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je možné nějak sledovat polohu oblečení v případě ztráty
dobrá takže mně rovnou seznam s cenou(peníze nejsou nějaký problém). Nechci si co měsíc kupovat novou bundu tak kde sehnat a kolik to stojí a jak to funguje ?
-
- Pohlaví:
Někdo opravdu neví co chtít. Tak si to přilep na boty - http://www.odposlech-tech.cz/product/mi ... netem-246/
Problem toho je, ze kazdy ti to najde behem 30 sekund a zlikviduje
Jedine reseni je, pokud nechces aby ti to nekdo ukradl, si to tam proste nebrat
Jedine reseni je, pokud nechces aby ti to nekdo ukradl, si to tam proste nebrat
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten lokátor jsem měl doma a až tak mini není. Velikostí bych to přirovnal k tatrance zlomené napůl
To nikam nenápadně přilepit nepůjde

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
A až zjistíš kde ty boty jsou, tak co jako?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
nechápu, žijeme v 21. století a stále je tu 99% obyvatelstva, která místo využití GPS technologie řekne ''prostě si to tam neber''. S takovýmhle přístupem nikdy nebudou roboti rozšíření tak jak se to pomalu děje v asijských státech..
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Hele ale víš co? Mně ty roboti ani nijak nechyběj.
Určitě, je to usnadnění práce, ale pak co by jsme dělali?
Navíc vzpoura robotů apod. ...
Určitě, je to usnadnění práce, ale pak co by jsme dělali?
Navíc vzpoura robotů apod. ...

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
zapekanekure píše:nechápu, žijeme v 21. století a stále je tu 99% obyvatelstva, která místo využití GPS technologie řekne ''prostě si to tam neber''. S takovýmhle přístupem nikdy nebudou roboti rozšíření tak jak se to pomalu děje v asijských státech..
Nevadí ti spíš, že jsme ve 21. století a někdo má potřebu krást boty?
Nevim co řešíš. Buď si kup tu hroznou kostku a přilep si jí k botě (čimž akorát někoho vyprovokuješ k tomu, aby ti sebral druhou nebo tu s GPS hodil do kanálu) nebo si nos boty s sebou.
Nebo si kup takovou tu věc, co se s telefonem čekuje přes bluetooth, a přilep si jí na boty. Když se boty vzdálej, telefon tě upozorní.
Jestli chceš bejt aktivní, prostě si vydupej skříňky. Jestli se ve škole krade a vy si ty věci nesmíte brát s sebou, řeš to se školou.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Skříně jsou na cestě ale až za 1 rok budou v provozu ... mohl by jsi linknout tu nálepku ?