Zdravim,
stalo se mi že ze složek na flashce se mi stali zástupci a nevim co s tim. Navíc ty zástupce když odstranim tak tam pořád jsou nejdou odstranit.Prosím poradil by mi někdo co s tim.
Ze složek jsou zástupci na flashce
Re: Ze složek jsou zástupci na flashce
Moc jsi toho sice nenapsal, ale poradím Ti: Flešku zahoď a pořiď si jinou. Vyhneš se spoustě starostí, zkoušení a podobně, a stejně se nikam nedostaneš. Ta fleška je "hotová", směr SD.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
jenže mě to udělalo zástupce i u flešky kterou jsem jen dal do pc a nic s ní nedělal
Kolik máš těch flešek?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mám asi tři, a když ty složky přetáhnu do pc tak nejdou otevřít, nejde s nima dělat nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2013 22:09) ---
chci ty flešky zachránit a používat je dál :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2013 22:09) ---
chci ty flešky zachránit a používat je dál :)
-
- Pohlaví:
A jsou ty složky důležité? Jestli ne tak je odstraň a flešky zformátuj. Ale tohle vypadá spíš na nějakou systémovou chybu.
První možnost: Zkus je v jiném PC.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle delal jisty virus.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já občas mám v práci podobný problém. Když něco kopíruju na firemní flešku přetažením, musím podržet ctlr, Ale mezi HDD to funguje bez potíží. Mám WinXP profi.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
právě že ty složky ani nejdou vymazat z tý flešky
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 14:54) ---
zkoušel jsem flešku formátovat, ale když tam nakopíruju složky tak po vyndání flešky z pc a zase spuštění se ze složek stanou zástupci
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 14:54) ---
zkoušel jsem flešku formátovat, ale když tam nakopíruju složky tak po vyndání flešky z pc a zase spuštění se ze složek stanou zástupci
-
- Pohlaví:
Nechej si v sekci HijackThis zkontrolovat log a zároveň tam tyto skutečnosti popiš. Návod na HjT mám v podpisu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3023
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02