Dobrý den, mám externí zvukovou kartu sveex, problém je, že vždy když dám zvukovku do usb, tak to nechce rozpoznat, vždy to šlo, ale teď mi to nejde, ovladače se instalovaly sami, teď ne co mám za druh nevím, ale můžete mi poslat nějakej tip jak na to ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 16:07) ---
http://www.uloz.to/xQxYkqv/sweex-7-1-so ... driver-rar Zkoušel jsem toto, ale při instalaci mi to píše, že mám zapojit USB zvukovku, ale já ji tam mám, jak říkám píše mi to USB nebylo rozpoznáno, co s tím ??
Co mám dělat vždy to šlo (sweex) ?
Re: Co mám dělat vždy to šlo (sweex) ?
V jiném jde, ale potřebuji v tomhle.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 16:11) ---
Po každém prřipojení vyjede okno USB nebylo rozpoznáno.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 16:11) ---
Po každém prřipojení vyjede okno USB nebylo rozpoznáno.
-
- Pohlaví:
Tak předně, pokud chceš poradit s PC je třeba uvádět jaký máš systém. Jaký?
Systém Windows 7
-
- Pohlaví:
Podívej se do Správce zařízení zda poznáš k jakému USB to je připojeno, odinstaluj ho a restartuj PC. Nebo to vytáhni z USB a odeber ve Správci všechna USB a zase restartuj. Poslední co mne napadá je použít Bod obnovení k datu, kdy to fungovalo.
Fungovalo to před přeinstalací PC
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 17:30) ---
Unknown Device to je to co je asi špatně je tam vykříčník ve žlutém trojúhelníku a hlásí to chybu Kód 43
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2013 17:30) ---
Unknown Device to je to co je asi špatně je tam vykříčník ve žlutém trojúhelníku a hlásí to chybu Kód 43
-
- Pohlaví:
Já jsem psal co máš zkusit a ty si místo toho dopisuješ. Možná to pomůže, možná ne. Že to předtím fungovalo není důležité.
Zkoušel jsem to.
-
- Pohlaví:
Musíš tu zvukovku vyndat, pak to odebrat, restartovat a zvukovku zapojit. Nic jiného mne zatím nenapadá.
Me to blbo taky a vyresil jsem to tim ze jsem to zapojil do USB ktery jsem nejak nepouzival a pak nainstaloval ovladace a uz jsem to nevytahoval a slapala porad a dobre
)

Rád se přiučím novým věcem :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho nevhodný, nebo poškozený ovladač. Ovladač hledej na stránkách výrobce zvukové karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Problémy s hardwarem”