Zdravim, jednou večer jsem chtěl zapnout telefon Blackberry 9700 Bold a ukázala se černá obrazovka a přešla na bílou a nic se neděje, nevíte někdo co s tim?
Mám ho teprve 2 měsíce a nikde mi nespadl ani nic podobného..
Displej Vyřešeno
Displej Vyřešeno
Zdroj: EVGA 500W /CPU: QuadCore Intel Core i5 2,8GHz - Turbo 3,2GHz 760, 3300MHz /MB: Gigabyte GA-P55A-UD3 DDR3 /RAM: Kingston Hyper 12GB 1600MHz /GPU: Nvidia Geforce 450 GTS 1GB //OS Windows 10 64x
Re: Displej
Reklamace nebo servis
Blackberry jsou neuveritelne smejdy, kazdy koupeny kus jsme reklamovali asi 4x, spousta z nich prisla rovnou vadna z reklamace (vymena za novy kus). Nezazil jsem jinoy telefon se kterym by byly srovnatelne problemy. Za 15.000 Kc bych uz ocekaval funkcni zarizeni.
Blackberry jsou neuveritelne smejdy, kazdy koupeny kus jsme reklamovali asi 4x, spousta z nich prisla rovnou vadna z reklamace (vymena za novy kus). Nezazil jsem jinoy telefon se kterym by byly srovnatelne problemy. Za 15.000 Kc bych uz ocekaval funkcni zarizeni.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus telefon chytit z obou boků na úrovni dolní hrany displeje (u dolních rohů displeje) a zatlač proti sobě (směrem k displeji). Naskočí to?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Displej někdy naskočí a někdy zase je tmavej a pak zbělá
Zdroj: EVGA 500W /CPU: QuadCore Intel Core i5 2,8GHz - Turbo 3,2GHz 760, 3300MHz /MB: Gigabyte GA-P55A-UD3 DDR3 /RAM: Kingston Hyper 12GB 1600MHz /GPU: Nvidia Geforce 450 GTS 1GB //OS Windows 10 64x
Pomerne casta zavada, flexkabel od displeje. To zatlaceni to muze na chvili spravit, ale trvale to spravi jedine vymena.
Tohle je jedna z obvyklych zavad.
Tohle je jedna z obvyklych zavad.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5457