Co koupit za elektroniku? Vyřešeno
Re: Co koupit za elektroniku?
Maxík píše::D![]()
koupím si asi mobil... chtěl bych Sony do 7000 Kč, ale nějakej ULTRA tenkej, nebo tak
Chtěl bych mít Tvoje starosti

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Nerozumím ti.. Poslepu ukázat a koupit? Budou Vánoce, obdaruj své blízké
Uděláš radost jak jim, tak sobě. A neutratíš to za hlouposti, které nepotřebuješ.

I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Nový mobil, nebo tablet by rodičům, nebo přítelkyni udělal velkou radost.
A pokud už by jsi chtěl i něco pro sebe, tak mě napadlo.. Co takhle konzoli, nebo ten foťák? Foťák do 3000,- jsem teď viděl v nabídce Tesko letáku. Je to Polaroid IS2132 za 2700,-. Za tu nízkou cenu nabízí 16mpx CMOS, 4x digitální zoom a 21x optický zoom. Videa dokáže točit v HD a fotky dělá pěkné. Na občasné vyfocení by to bylo dostatečné, ne? Pro tebe by byla zbytečnost kupovat dražší...

Deny18: No já si myslím, že je to dobrý nápad... jako aby jste mě pochopili. Já mám 15k pro sebe a na vánoce asi 30k, takže není problém něco koupit přítelkyni nebo rodičům. Takže mám 15k pro sebe
a ty si chci utratit. Ale foťák bych si koupil teda a pak ten tablet/notebook dohromady a to by bylo 16000 Kč a něco ještě mám. Přítelkyni mám jiný dárek, její vysněný a ona na elektroniku ani není 
rodičům budu asi šetřit na auto a přítelkyni ten její sen

rodičům budu asi šetřit na auto a přítelkyni ten její sen

Jo, to je určitě dobrý nápad a mít tolik peněz na rozdávání, tak sám popravdě taky nevím co koupit.
Pokud si koupíš ten tablet/PC, tak záleží za kolik, aby pak vyšli peníze na, třeba i lepší foťák.
Já si hodlám taky časem koupit ještě nový mobil a později i foťák. Poslední dobou mě docela chytlo focení a točení s následnou úpravou a chtěl bych se tomu věnovat více. :)

jj, mě taky 

Kup si ten PC, ten Notebook je na hry k smíchu :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Já ani tak nehraju právě, proto nechci PC, já jen jsem na netu, facebook a práce v dokumentech toť vše... 

Tak to by možná stačil i ten tablet. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1851
-
od amirinda