Stačí mu používat TeamSpeak 3 a je po problému :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Skype & Ramka - proč si bere 100MB?
Re: Skype & Ramka - proč si bere 100mb?
Ne ale jde přes něj komunikovat a nezatěžuje tak CPU a RAM :)
No to je sice pěkný, ale jak mu to pomůže, když kontakty s kterýma se spojuje má na skype? Myslíš že všechny jeho kontakty kvůli němu přejdou na TS? Seber se..
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Trochu OT ale nedá mi to abych to nenapsal. Jakž takž snesu když někdo nepoužívá velká písmena a interpunkce, ale děsí mne, když někdo takto prasí jednotky. Asi za to může Česťa Medku co mne učil elektrické měření, který lecos přehlédl, ale za jednotky hned vyhazoval od tabule.
Tohle je hrůza
Copak existuje milibit? Neexistuje! Základní jednotkou informace je bit (b) a jak už plyne z toho základní, pak je to jednotka nedělitelná.
Někomu se to jistě zdá nepodstatné a klidně pak plete bit a byte, ale každý kdo to s PC obecně myslí trochu vážně a nemá ho jenom na hry a neslušné obrázky by toto měl znát!
Pokud se to někomu zdá složité, může u řezníka požádat o 30 dekagramů šunky a 30 centigramů salámu a hned pozná ten rozdíl.
Jednotky jsou důležité!
Tohle je hrůza
Skype & Ramka - proč si bere 100mb?

Copak existuje milibit? Neexistuje! Základní jednotkou informace je bit (b) a jak už plyne z toho základní, pak je to jednotka nedělitelná.
Někomu se to jistě zdá nepodstatné a klidně pak plete bit a byte, ale každý kdo to s PC obecně myslí trochu vážně a nemá ho jenom na hry a neslušné obrázky by toto měl znát!
Pokud se to někomu zdá složité, může u řezníka požádat o 30 dekagramů šunky a 30 centigramů salámu a hned pozná ten rozdíl.
Jednotky jsou důležité!
Musíš se s tím naučit žít, dneska to blbě píšou i provideři internetu, zkrátka to asi nikomu nepřijde důležitý, velký m jako malý, co by si opotřebovávali Shift na klávesnici žejo..
Just Fucking Google It!
Ty se seber
buď ať nehraje a nevol zaroveň a nebo ať zkusí alternativu :)

Co to je za alternativu, přejít na jinej komunikační protokol, na kterým nikdo jinej, kromě něj, nebude?
Just Fucking Google It!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Blue spirit , ale tento název jsem nedal já , to mi někdo opravil..
Máš to hned v prvním příspěvku, admin je opsal to co tam máš.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 9458
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
- 3
- 4218
-
od petr22
29 čer 2025 13:18
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5277
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-