SVCHOST.EXE
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SVCHOST.EXE
zvuk píše:tak zjisti kde se nachází ten soubor ,potom ho vypni a smaž a stahni ccleaner zakaž swchost nebo jine při startu windows
zvuk píše:systímový proces by nespotřebovával tolik výkonu.a tohle jméno a ukrytí za systémový proces je celkem dost běžné cca. 60 procent virů
Opravdove perly!! BS posilal odkaz, na ten jsi nekoukal, ze?
I systemove procesy nekdy spotrebuji znacny vykon, ale vetsinou je za tim nejaka chyba - v posledni dobe jsem se s tim setkal na XP pri nakopnutych aktualizacich.
Seznam sluzeb prislusnych tomu procesu se pomerne snadno ziska i z prikazove radky.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Minulej tejden jsem měl tohle na všech kompech, kde beží XP a jsou zapnutý aktualizaze. Jedinej komp s XP, kde mě to neudělalo byl pracovní NTB, na kterým mám aktualizace vypnutý. Zkus nechat komp po puštění dobu zapnutej a nic nedělej, ať si žije svým životem. Třeba po půl hodině, nebo i po několika hodinách se ti objeví nalezený aktualizace - ty nainstaluj a třeba budeš mít klid.
Co jsem čet na netu, tak v tu dobu mělo s XP tenhle problém hooodně uživatelů - v drtivý většině pomohlo nechat komp najít a nainstalovat aktualizace a pak bylo zase všechno OK. V mým připadě to bylo minulej tejden u 3 PC s XP.
Co jsem čet na netu, tak v tu dobu mělo s XP tenhle problém hooodně uživatelů - v drtivý většině pomohlo nechat komp najít a nainstalovat aktualizace a pak bylo zase všechno OK. V mým připadě to bylo minulej tejden u 3 PC s XP.
V jednom z videí i někde jsem to uslyšel že když se ukončí proces svchost.exe,či smaže,nerozjede regedit ani správce uloh.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
vyřešilo by se to přeinstalovaním OS ?
-
- Pohlaví:
Pokud to nechceš opravit, pak přeinstalování to řeší MOŽNÁ. Je třeba zjistit zda to není nějaký vetřelec v PC. Pokud ano, dá se to odstranit po kontrolách logů, ale také to může dělat nějaká aplikace a pokud ji potom zase nainstaluješ, bude to reinstalace málo platná.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
ja nevím kdy přesně se mě to stalo je možný že po tej aktualizaci
-
- Pohlaví:
A ty máš XP? Nikde to zde nevidím a všem se to spravilo. Máš všechny aktualizace?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
mám xp
-
- Pohlaví:
Je třeba se na všechno ptát několikrát?
Máš všechny aktualizace?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
asi jo :)
-
- Pohlaví:
Nebo ne. Tak si to zjisti a koukni jak to máš nastavené, viz. obrázek. Také bys měl mít SP3.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”