Urvaný napájecí konektor.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Urvaný napájecí konektor.
Zalej to epoxidem, nic jiného to neudrží...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zkoušel jsem to tam strčit bez lepení,jen na zkoušku,jestli to ještě půjde opravit a nevím proč,ale už to asi nemá kontakt,strčím tam nabíječku a nezapnu to..,ten nápad od spirita s tím drátem,to jsi myslel jak? Kde přesně ten drát připájet?
PC 1: Compaq CQ58
PC 2: Macbook Air 13
Mobil: iPhone 4S 64G
Odpájíš zbytek konektoru, budeš tam mít dva nebo tři kontakty, dva z nich budou + a -, takže k tomu připájíš kabely konektoru, samozřejmě musíš dodržet polaritu, a je to.
Já bych koupil normální konektoru do notebooku jestli tenhle nepůjde opravit, pokud se dá sehnat. Bylo by to i lehčí s tím pájením.
Já bych koupil normální konektoru do notebooku jestli tenhle nepůjde opravit, pokud se dá sehnat. Bylo by to i lehčí s tím pájením.
Just Fucking Google It!
Mám doma Základní desku ze starého aceru,kde je konektor v pořádku,ale není úplně stejný,ale na nabíječku mi pasuje,můžu tam dát i jiný konektor?
Co myslíš tím že není stejný?
Jde hlavně o to jak se pájí do desky
Jde hlavně o to jak se pájí do desky
Just Fucking Google It!
Zadek konektoru je jiný (to,co je v kroužku).
Pájení na desku vypadá stejné.
Pájení na desku vypadá stejné.
- Přílohy
-
- Konektor.JPG (7 KiB) Zobrazeno 212 x
No tak jestli je všechno stejný, jen to jinak vypadá, tak by neměl bejt problém.
Akorát bacha při tom pájení, nejednou se mi stalo že se mi odtrhli ty vodivý plošky na tištěným spoji, to pak nespravíš, leda to připojit kabelem k nejbližší součástce ke kterej se to dá připájet, ale to je dost na hovno.
Akorát bacha při tom pájení, nejednou se mi stalo že se mi odtrhli ty vodivý plošky na tištěným spoji, to pak nespravíš, leda to připojit kabelem k nejbližší součástce ke kterej se to dá připájet, ale to je dost na hovno.
Just Fucking Google It!
No,když jsem pájel na poprvé,tak jsem připájel i nějaké 2 obdélkníčky (viz foto),ale fungovalo to a až když se to znovu odtrhlo,tak od té doby bez kontaktu.
Jsou tyto 2 obdélníčky důvodem problémů,proč nemám kontakt?
Tyto obdélníčky jsou všude po Základní desce.
Fotka je rozmazaná,nejde to z toho moc poznat,omlouvám se,fotím to mobilem a nevím proč,ale u focení se mi třepou ruky.
Jsou tyto 2 obdélníčky důvodem problémů,proč nemám kontakt?
Tyto obdélníčky jsou všude po Základní desce.
Fotka je rozmazaná,nejde to z toho moc poznat,omlouvám se,fotím to mobilem a nevím proč,ale u focení se mi třepou ruky.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To vypadá na SMD kondenzátory...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Ano,podle google obrázků to je ono.
Pokud to doteď fungovalo, a přestalo to fungovat až po tom co ti upadl konektor, tak si nemyslím že by to bylo těma kondenzátorama.
Just Fucking Google It!
Psal jsi,že je možnost nabíječku přímo napájet na Základní Desku.
Kde mám ty dráty napájet?
Kde mám ty dráty napájet?
Zpět na “Problémy s hardwarem”