PC problem
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
mr_yoda píše:tak mě napadá že toto může dělat taky vadná/odcházející deska. a pokud je od gigabytu tak bych se ani tak moc nedivil
co máš proti gigabytu???mám desku už 3 roky a nebyl jediný problém,přečti si něco o deskách gigabyte a pak sem napiš něco lepšího nežli příspěvek víše.

► Zobrazit spoiler
više više...
už to jede ten dement nemohl snest že je přetaktovany i když přetaktovanyho sem ho měl už par et a jel ted začal dementit asi chtel zase změnit frekvenci![]()
No tak to nejede

Je zajimave to připojil sem speaker a nekdy začne takhle pipat jak policie taa daa taa daa (ta-niže,da-vyše)
no prostě jak poldove když ho nahnu na levou stranu přestane.
Muj procesor sem měl vždy na frekvenci 500(100) a jel ok už par let ted jak sem psla pc se sam o¨d sebe resetoval tak sem podtaktoval na 500(66) ted mi ukazuji v win i bios frekvenci 366 mhz ale takove pomale to nechci proč se to začlo sekat? proč to pipa?
-
- Pohlaví:
Pepis píše:više više...
už to jede ten dement nemohl snest že je přetaktovany i když přetaktovanyho sem ho měl už par et a jel ted začal dementit asi chtel zase změnit frekvenci![]()
No tak to nejede![]()
Je zajimave to připojil sem speaker a nekdy začne takhle pipat jak policie taa daa taa daa (ta-niže,da-vyše)
no prostě jak poldove když ho nahnu na levou stranu přestane.
Muj procesor sem měl vždy na frekvenci 500(100) a jel ok už par let ted jak sem psla pc se sam o¨d sebe resetoval tak sem podtaktoval na 500(66) ted mi ukazuji v win i bios frekvenci 366 mhz ale takove pomale to nechci proč se to začlo sekat? proč to pipa?
Pokud to pípá jako siréna policie nebo hasiči, pak teplota procesoru. V Biosu bys měl mít nastavení, při jaké teplotě to má upozornit, případně vypnout. A co nahýbáš na levou stranu - jestli celou bednu, tak ji nenahýbej a radši zkontroluj kabely. Možná někde brání chlazení, zastavujou větrák apod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4027
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06