Ahoj, mám asi 3-4 roky foťák a z ničeho nic mi nejde zapnot.. Vlastně spíš začal být problém se zapínáním, že jsem musela víckrát za sebou zmáčknout "čudlík" k zapnutí než se spustil. Myslela jsem, že jsou špatné baterky, ale nebylo to baterkama. Během cca měsíce se nedal zapnout vůbec. Co se týče pádů tak mi spadl asi 1x ,ale potom byl OK..
Existuje nějaká možnost abych si ho zkusila "opravit" sama, bez různých servisů a zbytečného placení, když by mi potom třeba nemusel už fungovat ?
Je to: Kodak EasyShare C140
http://www.digimanie.cz/kodak-easyshare-c140/produkt
Nejde zapnout Foťák
Nejde zapnout Foťák
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.
Re: Nejde zapnout Foťák
Vzhledem k tomu ze vyrobce zbankrotoval stejne servis nepripada v uvahu.
Osobne bych vycistil ten mikrospinac co to zapina, pripadne ho vymenil. Nic lepsiho s tim udelat nepujde.
Osobne bych vycistil ten mikrospinac co to zapina, pripadne ho vymenil. Nic lepsiho s tim udelat nepujde.
Takže mám "rozebrat" foťák a vyčistit ten spínač ?
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (16.08 KiB) Zobrazeno 1297 x
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
Problem bude ve vypinaci, to tlacitko co je z vrchu je jenom plastovy kryt, pod nim je spinac.
Staci sundat nebo posunout bud predni nebo zadni kryt aby byl videt. Staci oba kontakty co vedou do snimace spojit treba kancelarskou sponkou, jestli se fotak zapne. Pokud je vadne to tlacitko, tak se zapne.
Staci sundat nebo posunout bud predni nebo zadni kryt aby byl videt. Staci oba kontakty co vedou do snimace spojit treba kancelarskou sponkou, jestli se fotak zapne. Pokud je vadne to tlacitko, tak se zapne.
Mám ještě jeden hloupej dotaz.. Jak poznám ty kontakty co vedou do snímače ? 

Stribrna ploska na jedne strane, stribrna ploska na druhe strane.
Funguje to v podstate podobne jako vypinac od lampy. Jedno cvaknuti to zapne. To prave udela ta kancelarska sponka misto vypinace.
Funguje to v podstate podobne jako vypinac od lampy. Jedno cvaknuti to zapne. To prave udela ta kancelarska sponka misto vypinace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3978
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”