Na druhém obrázku máš Onboard VGA - sjeď na ni a pokud Ti nabízí i Disable, zapni Disable. Tím zamezíš sdílení paměti int. grafikou.
//edit Ltb
Kde zjistim jake napajeni utahne muj PC?
Re: Kde zjistim jake napajeni utahne muj PC?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Je tam jen to co tam je a pak ze to vzdy mit zaple i kdyz je zapojena.. takze asi prd :/
Díky za veškeré rady :)
Enable if no ext PEG - to znamená že je zaplá jen když není připojená dedikovaná, stačí umět trochu anglicky.
Každopádně proč tady řešíme integrovanou grafiku? 3GB máš kvůli tomu že máš x86 systém, dokud nenainstaluješ x64 tak prostě víc mít nebudeš.
Co ale nechápu, proč nastavuješ pamětím větší napětí? Taktuješ snad? Maj 1,8, tak to tak nech bejt pokud to funguje, nebo jakej pro to máš důvod?
//edit Ltb
Každopádně proč tady řešíme integrovanou grafiku? 3GB máš kvůli tomu že máš x86 systém, dokud nenainstaluješ x64 tak prostě víc mít nebudeš.
Co ale nechápu, proč nastavuješ pamětím větší napětí? Taktuješ snad? Maj 1,8, tak to tak nech bejt pokud to funguje, nebo jakej pro to máš důvod?
//edit Ltb
Just Fucking Google It!
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odmazány OT tuxe a wattmetra. Pokud si máte co říci mezi sebou, potom prosím pouze přes SZ.
wattmetr - bylo by dobré, abys příště nekomentoval někoho, že se tu ztrapní nebo rozčiluje...pohodě diskuze tohle vůbec nepřispívá. Další komentáře k tomuto sem prosím žádné nepiš.
wattmetr - bylo by dobré, abys příště nekomentoval někoho, že se tu ztrapní nebo rozčiluje...pohodě diskuze tohle vůbec nepřispívá. Další komentáře k tomuto sem prosím žádné nepiš.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No i když má 32.bitový systém,tak z praxe vím,že dostupných je většinou 3,2 až 3,5GB.Proto jsem zmínil že je možné,že těch 256 respektive 512MB mu ještě sebere grafika.Mimochodem u toho taktování,tak máš násobič u pamětí (SYSTEM MEMORY MULTIPLIER)daný na AUTO a to není dobré pokud zvyšuješ jen FSB.Měl bys dát na manual a dát nižší hodnotu tak,aby paměti ve výsledku byly na standartní frekvenci.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jo, ale viděl jsem i počítač kde bylo dostupnejch 2,86. Záleží kolik paměti maj ostatní komponenty v počítači.
Just Fucking Google It!
pameti jsem chtel nastavit na predem danou hodnotu od vyrobce.. ale to uz jsem vyresil a ted jedou pameti kolem 2V a jedou v pohode.. stejne v pohode jede i procesor kterej sem nataktoval o 0,5 GHz a je to teda kurevsky znat :) Tu integrovanou grafiku asi vypnout nijak nelze.. jak jsem psal jsou tam jen dve moznosti a to disable kdyz je zapojena jina grafika a nebo vynutit zapnuti i kdyz je zapojena jina.. Ale jako PC mi jede ted fakt paradne a nemuzu si stezovat.. takze jsem spokojen :) Jedinej problem co me trapi na WIN 7 je ze mi nefunguji predni konektory na sluchatka/mikrofon, ale to uz jsem tu resil a nikdo nevi cim to muze byt, takze to mam asi smulu :( Snad jen sehnat nejakou redukci na zadni zdirky..
Díky za veškeré rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4727
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 18:07
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3341
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4182
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2202