záloha na systémový disk? Vyřešeno
záloha na systémový disk?
Chci reinstalovat systém a chci si udělat zálohu některých programů. Jde mi o to že disk nemám rozdělený ani nijak upravený je na něm win 7. dá se to nějak udělat abych si tam mohl udělat zálohu starý systém úplně smazat a nainstalovat znovu? Díky.
Re: záloha na systémový disk?
A nějaká jiná možnost zálohy na pevný disk je nebo není? pak už jedině exterák který nemám. Vedle pc nemá tak velký disk abych tam narval 100gb dat.
-
- Pohlaví:
Můžeš použít např. easeus partition master a v něm rozdělit disk na dva. Po rozdělení nahrát na druhý disk data co potřebuješ zazálohovat a systémový disk smazat. Záloha programů je ale diskutabilní, ty nepůjdou tak jako tak. Pouze programy, které se neinstalují. Instalované programy si totiž ukládají do Windows knihovny a do registrů informace. Smazáním systému o ně přijdou a nebudou fungovat.
To mi stačí . Převážně chci zálohovat filmy, savy, hudbu z fruty loops. a některé rozbalovací balíčky. Otázka může si člověk zazálohovat i vir?
Samozřejmě. Stačí když nebudeš zálohovat žádný spoustitelný soubory. I když vir může bejt dneska skoro ve všem, takže je to diskutabilní.
Just Fucking Google It!
Jde mi o to byl jsem skoro měsíc pryč bratranec si půjčil pc a mám tu všelijaký nesmysl. A nechce se mi to pojednom odinstalovávat a mazat. Mám to spomalené atd atd. když tak před reinstalací udělám hjt. To by šlo ne Nebo to je nesmysl?
Je to zbytečný. Budeš čistit počítač když to pak stejně všechno smažeš a nainstaluješ znova? To ho rovnou můžeš vyčistit a nechat to tak jak to je, aspoň si ušetříš témata typu "Nejde mi zvuk", "Nejde nastavit větší rozlišení než 1024x768", a podobně.
Just Fucking Google It!
Re: záloha na systémový disk? Vyřešeno
Ještě si to promyslím du zatím mazat hry typu Batle for wesnoth stejně už to nepařím. Prototype to jsem dohrál.Pak tam mám nějaký ty toulbary. Jinak vím to co jsem potřeboval díky kluci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3797
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
-
- 1
- 1843
-
od petr22