Zdravím,
mám dotaz ohledně win 8. Po koupi nového ntb mám originální win 8, ale v něm je plno programů od výrobce a dalších blbostí, které tam nechci -> přemýšlím o reinstalaci windowsů...
Teď má otázka: na win 7kách jsem to dělal tak, že jsem si někde na netu sehnal instalačku windows, naformátoval disk, nainstaloval windows, vložil jsem origo klíč a bylo to ok + vše legální samozřejmě. Ale nevím, zda se dá to samé udělat u osmiček, jestli nemají např. jinačí bezpečnostní systém atp. Máte někdo zkušenosti? Půjde mi to?
Pozn.: Pro ty, kdo rádi osekávají systém (mluvím k těm co znají nlite, vlite program), tak se chystá nlite i pro win 7 a 8 (i 8.1)!! Přidávám odkaz přímo na zdroj, neví se zatím release date, u odkazu je jen coming soon, můžete přečíst komenty pro větší info
odkaz: http://www.askvg.com/download-nlite-for ... ndows-8-1/
reinstalace win 8?
Re: reinstalace win 8?
Pokud mas notebook koupeny s Windows 8, tak ti staci libovolna instalace (samozrejmne necrackla) Windows 8, automaticky se aktivuje po pripojeni k netu.
Re: reinstalace win 8?
Cili pokud pokud stahnu z netu instalaci osmicek (necracklou samozrejme) tak muzu postupovat jako pri instalaci sedmicek, spravne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2251
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41