musis zmenit bootovaciu prioritu.
Nehovor ze si nikdy nevypaloval a nebootoval z cd/usb to fakt nee.
virus policie české republiky Vyřešeno
Re: virus policie české republiky
tak to už fakt nevím, vypaloval jsem tak max. písničky ,ale nikdy jsem z cd nebootoval
jaro3 píše:Při startu windows drž klávesu Delete a dostaneš se do BIOSu. V něm , na záložce BOOT, změň boot na prvním místě na CD/DVD. Potvrď změnu (Save and Exit).
Samozřejmě to neuděláš tak, že všechno čemu nerozumíš přeskočíš, a jen to uložíš. Musíš to nejdřív nastavit, jak ti tady kolega jasně napsal. Jeslti něčemu nerozumíš tak není problém se zeptat.
firelad píše:Nehovor ze si nikdy nevypaloval a nebootoval z cd/usb to fakt nee.
Kupodivu tu žijí i lidé, kteří se nehrabou od svých pěti let v počítačích, a slovo jako Boot, a podobný "bláboly" jim jsou neznámý. Tebe taky někdo nebude považovat za exota kvůli tomu že nevíš jak sázet kytky, přebalovat děti, vařit, atd..
Just Fucking Google It!
ale jestli myslíš prioritu v BIOsu ,tak jsem podle rad změnil na CD a dal save and exit a potvrdil entrem a nic, normálně se načetl počítač
to tux : ale to jsem právě udělal
No, podle toho co si napsal to vypadalo že si to jen uložil, přitom si nic neudělal.
Vypálil si to jako bootovací?
Vypálil si to jako bootovací?
Just Fucking Google It!
no vypálil jsem to z programu co jsem stáhl ,jak mi bylo porazeno , to tam skočilo samo ,tak jsem dal vypálit
na CD jsou složky boot(22,5 mb) a rescue(311 mb)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Máš v pořádku tu mechaniku?
Jeslti ne a PC umožňuje boot z flash disku:
http://support.kaspersky.com/8092
Jeslti ne a PC umožňuje boot z flash disku:
http://support.kaspersky.com/8092
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
no blbne při vypalování, už myslím nejde vypálit, jinak nevím ,třeba fotky na ni procházím normálně. Počítař ted šlape zatím bez problémů
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
tak to tady uzavři , zelenou fajfkou.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
dobře, kdyby to blblo tak se ozvu, díky moc
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”