Váš názor: Windows RT nebo Android? Vyřešeno
- simio.simsoft
- Level 2
- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Váš názor: Windows RT nebo Android?
Já teda nejspíš taky. Doufam, že se bude prodávat co nejdřív 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj..s GoClevery jsem si také užil 
Pokud mohu doporučit, tak to vidím na dvě možnosti. Pokud Android tak jedině čistý, tedy Nexus. Koukni někde v elektru na tablety od Samsungu, uvidíš, že i jejich nejvyšší model Galaxy Tabu se seká jako kráva. Win nemusí být špatné, ovšem já to vidím na iOS. U tabletů je jasným králem iPad, sám jej mám a zatím jsem nenašel lepší, plynulejší a celkově vyladěnější tablet. S iPadem Mini bys udělal hodně parády za fajn peníz, zahraješ si na tom jakoukoliv hru a nebudeš se muset bát, jestli máš dostatek RAM a silný CPU, abys tam cokoliv rozjel..Android do tabletů opravdu ne, obzvlášť když už v podstatě neexistuje verze Androidu pro tablety - dříve HoneyComb...

Pokud mohu doporučit, tak to vidím na dvě možnosti. Pokud Android tak jedině čistý, tedy Nexus. Koukni někde v elektru na tablety od Samsungu, uvidíš, že i jejich nejvyšší model Galaxy Tabu se seká jako kráva. Win nemusí být špatné, ovšem já to vidím na iOS. U tabletů je jasným králem iPad, sám jej mám a zatím jsem nenašel lepší, plynulejší a celkově vyladěnější tablet. S iPadem Mini bys udělal hodně parády za fajn peníz, zahraješ si na tom jakoukoliv hru a nebudeš se muset bát, jestli máš dostatek RAM a silný CPU, abys tam cokoliv rozjel..Android do tabletů opravdu ne, obzvlášť když už v podstatě neexistuje verze Androidu pro tablety - dříve HoneyComb...
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten Win RT vážně ne, na tabletu to nemá smysl. Win 8(.1) by byl parádní, ale iPad pořád nikdo nepřekonal.
Možná bych ale chvíli počkal na reakce na ten mini s retinou. Velký iPady tenhle přechod nějakou dobu rozdejchávaly.
Možná bych ale chvíli počkal na reakce na ten mini s retinou. Velký iPady tenhle přechod nějakou dobu rozdejchávaly.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Určitě IOS :) Android je zasekanej a Windows je mrtvej :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Windows neni mrtvej. RT je mrtvej. Kdybys sehnal něco s W8.1, tak o tom určitě aspoň uvažuj.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
- simio.simsoft
- Level 2
- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem pochopil, že Windows není mrtvej. Mě se nejvíc líbí ten Dell s Windows 8.1 (viz. výše)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5440
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2731
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3856
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8579
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3151
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”