Na mém notebooku Toshiba Satellite L650 se mně po startu Windows začala objevovat hláška: "Windows zjistil problém s pevným diskem". Zazálohoval jsem si důležité soubory a nyní se chystám problém nějak vyřešit. Prosím o radu, zda je nutná výměna/oprava disku, nebo je možné problém vyřešit na "softwarové úrovni."
HDD mám rozdělený na 2 oddíly (C a D). Přes Počítač - pravý klik na disk a Vlasnosti - Nástroje jsem spustil kontrolu chyb na disku D - ta odhalila několik chyb a údajně je úspěšně opravila. Disk C se mně ale stejným způsobem nedaří zkontrolovat - objeví se hláška, že to není možné, neboť je nyní používán a zda chci spustit kontrolu při příštím startu Windows, pokud ale kliknu, že ano, nic se nestane.
Počítač je několik minut po startu velmi zpomalený, pak se ale zrychlí na "normální" úroveň (samozřejmě se v určitých intervalech objevuje hláška "Windows zjistil problém s pevným diskem").
Použil jsem některé nástroje od výrobce (TOSHIBA) a rád bych ještě přiložil několik screenshotů.

Stav pevného disku: Dobré

Test pevného disku: Úspěch

HDTune

Mockrát děkuji všem za ochotu pomoci.