Zdravím, právě vyšlo CoD Ghosts a na minimální požadavky je potřeba 6 GB a já mám bohužel jen 4. Četl jsem si parametry mojí ramky v programu Cpu-z a ramky mám od nějaké Nanya Technology. Chtěl bych si dokoupit 2 GB ale nikde na českých stránkách nemůžu najít od téhle společnosti jejich produkty a tak se chci poradit, která by asi byla nejvhodnější pro přídání.
Děkuji za každou odpověď.
Upgrade RAM
Re: Upgrade RAM
OS?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Widonws 7 64-bit
Tak už Tě omezuje jen počet slotů RAM na desce. Nanya jednak vyrábí RAMky, ale také jen čipy a její čipy používá poměrně dost výrobců RAM.
Koli tam máš těch slotů?
Koli tam máš těch slotů?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mám 2 sloty volné.
Takže není problém RAM doplnit. Kup nějaké značkové (Kingston, Corsair, Patriot) 2x1GB nebo 2x2GB - podle toho, jestli chceš jen 6 nebo pak 8GB - a dodrž kmitočet (400MHz - PC2-6400), i když ani to není kritické, můžeš klidně použít s vyšším kmitočtem s tím, že Ti to pojede na těch 400MHz.
Při osazování dej pak vždy stejné paměti do stejně barevných slotů, pojede Ti Dual Channel.
Při osazování dej pak vždy stejné paměti do stejně barevných slotů, pojede Ti Dual Channel.
Dobře.
Děkuji za tvůj čas a rady :)
Děkuji za tvůj čas a rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 475