Film mi vypíná proces Explorer.exe
Film mi vypíná proces Explorer.exe
čus...děje se to od určitý doby prostě jsem stáhnul film a ukončilo mi to explorer (vždy to vypne jen když otevřu složku downloads kam se filmy stahují), projel jsem celej počítač avast testem a nic i jenom tu složku jsem otestoval a žádný viry nebo jiná havěť...prosím pomoc
Yo Skrill Drop It Hard!!!
-
- Pohlaví:
Re: Film mi vypíná proces Explorer.exe
Myslím, že nejlépe uděláš, když vytvoříš log HijackThis a vložíš do správné sekce. Naši virobijci se ti budou věnovat. Jak vytvořit log najdeš v článcích a návodech.
Může za to videokodek, co dělá ve Win náhled souboru (videa).
aha a nevíš co s tím? fakt by mi to pomohlo...
Já osobně takový soubor strkám do ochranných složek, aby se netvořil náhled a film spouštím přímo z přehrávače videí. Další možnost je vypnout z registrů náhledy, nebo si také můžeš pohrát s videokodeky, ale může to nakonec skončit takovým gulášem, že ani žádné videa nepřehraješ ...
jo to jsem taky zjistil že když to spustim přímo z přehrávače tak je to v pohodě...a neřekl by jsimi jak udělat tu ochranou složku a taky jak vypnout ty náhledy? díky
Záleží i na OS >>> http://extrahardware.cnews.cz/upravy-re ... -pokrocile
Ochranná složka, prostě video vnoříš do složky a myslím, že ještě do další vnořené složky, která bude pod tou první ... prostě aby se nevytvářely náhledy v té složce s videi.
Ochranná složka, prostě video vnoříš do složky a myslím, že ještě do další vnořené složky, která bude pod tou první ... prostě aby se nevytvářely náhledy v té složce s videi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3781
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00