WoW - jaký free server? Rady do začátků...

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

WoW - jaký free server? Rady do začátků...

Příspěvekod Verxes » 26 srp 2007 01:48

Mám dotaz na hráče World of warcraft. Jaký je dle Vás nej český free server?
A také se chci zeptat těchto hráčů - nějaký best stránky, kde bych zjistil co vlastně dělat ve hře.. o co se snažit atd.??

dík

Reklama
crabman
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod crabman » 26 srp 2007 01:57

ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2

Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 26 srp 2007 03:19

WoW jsem asi před rokem zkoušel na X free serverech. Bohužel, hraní na free serverech bylo naprosto tragické, hodně nefunkčních questů, málo lidí, někdy jsem nepotkal ani živáčka (a to u MMORPG fakt není to pravé ořechové), servery padaly v pravidelných intervalech a největší frustrace přišla v momentě, kdy byl na serveru proběhnut tzv. "wipe" - přišel jsem o svého fešáka a mohl jsem hrát znovu. Podle mě je hraní na free serverech ztráta času (stabilní, nezabugovaný, na kterým by hrálo hafo lidí a fungovalo aspoň 80% questů jsem nenašel). :?

Co se týče samotné hry, zjednodušeně, asi jde jen o to mít maximální level a co nejlepší výstroj a kouzla. K tomu se dopracuješ bojem, kupováním a výrobou (bylinkář, kuchař atd., možností je tam spousta). A pak to nandat bossům nebo ostatním hráčům (pokud nějaké na free-serveru vůbec potkáš).
Hra je parádně propracovaná, jediný, co se mi moc nelíbilo (subjektivní názor), byla "komixová" grafika. Fantasy mám rád a nějak mi do toho nezapadají postavičky jak od Disneye.

Hraní na offiku je určitě o něčem jiným, domluvit se s partou, použít nějakou strategii a porazit nějakýho tvrdšího bosse je veliká zábava. Ale pozor, stojí to cca 400 měsíčně. Takže musíš hrát a hrát a hrát a nespat a jenom hrát, aby to za ty 4 kila stálo. A to je nejlepší cesta do pekel. :smile:

Tak abych to shrnul, pokud chceš zjistit, jak ta hra funguje, běž na nějaký free server. Jeden z "lepších" byl Vsetín Server (registrace fungovala pouze přes IE), ale jak jsem psal, je to už drahný čas, takže netuším, jak se věci mají. Každopádně tam nezažiješ kolem sebe desítky hráčů a nějaké větší hromadné akce a spousta questů nebude fungovat. Pak ta nestabilita serverů (možná se situace po roce rapidně změnila, ale moc tomu nevěřím). Za 4 kila na offiku Blizzardu dostaneš vše s plnou parádou. :wink:

OT: WoW mě asi po týdnu přestalo bavit (na free-serveru) a protože jsem toužil po nějaké RPG akci přes net, bez měsíčních poplatků (abych si mohl zahrát třeba jednou za 2 měsíce a nezešílel z toho), pořídil jsem si GuildWars a jsem maximálně spokojený. :smile:

//EDIT: Tak ještě jsem v mejlu vyhrabal toto, ale jak tak koukám, je to placené. Minimálně kilčo. Svět se asi zbláznil. :shock:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC nenaběhl - prosím o rady
    od michal84 » 05 dub 2025 23:00 » v Problémy s hardwarem
    5
    2355
    od michal84 Zobrazit poslední příspěvek
    07 dub 2025 10:11
  • Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
    od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC