uživí to ? Vyřešeno
uživí to ?
Zdravím chtěl bys si složit druhý pc všechno mám kromě zdroje na ten už mi nevystačily peníze a včéra jsem našel svůj 8 měsíců starý ec450w vím že je to hrozný zdroj ale myslíte že by uživil gtx650 ?
Re: uživí to ?
Ec 450W má skutečný výkon sotva 300W sestava má max do 200W http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... e?start=11. Pokud je v pořádku, tak krátkodobě by to mněl vydržet.Ale opravdu krátkodobě.
Jsem flegmatik no a co?
Mohl by ten zdroj vyhořet ?
To ti opravdu nikdo nezaručí, a EC má myzerné ochrany.Proto píšu krátkodobě.Pokud ale ještě nedávno jel, tak to riziko je minimální.Přesto se ho snaž co nejdřív vymněnit alespon za seasonic OME 400w nebo fortron hexa 400W.
Jsem flegmatik no a co?
dnes jsem ho zkoušel na mojí gt440 ddr5 a ani nebyl hlučný před 8 měsíci živil jenom gt430 ale na ten seasonic 400w bych měl ale spíš se bojím s instalací zdroje do casu
snad to nepokazím

Re: uživí to ? Vyřešeno
Tak je to EC, vyhoret muze nejenom zdroj, ale taky muze odpalit vsechny komponenty - zakladni desku, procesor, pameti, disky, mechaniky. Zdroj je jedna z veci v pocitaci kde se muze hodne nevyplatit setrit.
Na zapojeni neni co skazit, v podstate nic nejde zapojit obracene nebo jinam nez ma byt.
Na zapojeni neni co skazit, v podstate nic nejde zapojit obracene nebo jinam nez ma byt.