Pc pípá Vyřešeno
Pc pípá Vyřešeno
Dobrý den. Po zapnutí počítače začne počítač pípat podobně jako budík, ale nepřehřívá se a normálně s ním mohu pracovat. Čím to je? Předem děkuji za odpověď.
Re: Pc pípá
Nemáš náhodou pokazenej nejakej hardware?? Skus si skontrolovat základni desku, grafiku apod. ,
či nemáš neco prepáleniho, nebo zničené..
či nemáš neco prepáleniho, nebo zničené..
A teď nastává další otázka. Jak to zkontroluji? 
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Lis 2013 13:59) ---
Ale zvláštní je, když vypnu počítač, vyndám ventilátor s chladičem a pak zapnu, tak je to v pohodě, ale po ránu to prostě pípá.

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Lis 2013 13:59) ---
Ale zvláštní je, když vypnu počítač, vyndám ventilátor s chladičem a pak zapnu, tak je to v pohodě, ale po ránu to prostě pípá.
Zkus první napsat jak pípá (v jakých intervalech).
A poté napiš název své desky.
Každé pípání znamená něco jiného a každá deska má své intervaly i problémech.
A poté napiš název své desky.
Každé pípání znamená něco jiného a každá deska má své intervaly i problémech.

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Většinou pípá problém s pamětí.Zkus vyndat všechny paměti ze slotů a pak je tam zase dobře zatlač.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Takže. Jak jsem psala, pípá jako budík.. po vteřině opakující se stejné pípání. Intervaly ani délka pípání se nemění. Název desky, pokud jsem to našla správně je ASUS P 500 TURBO. Vyndala jsem vše a zatím nic, tak uvidím ráno. Zatím děkuji.
Problém vyřešen, pc už nepípá. Děkuji všem :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”