z ničeho nic přestalo jet pc
z ničeho nic přestalo jet pc
včera když jsem cel ýden normálně na počítači fungoval a k večeru jsem připojil harddisk(externí) abych si tam dal filmy,tak se mi nechtěl ukázat,restartoval jsem pc a uř nenajele,když mi najede uvítaci logo(jak se spojují ty 4 čtverečky windows) tak najede kousek červeného a žlutého a konec,sekne se to nic to nedělá ani dál.když restartuju nedostanu se ani do nouzáku ani do nouzáku ze síti,začne to načítat nějaké data ale u něčeho se to sekne a nenačíta dál,takžet ani nástroj pro oprau pc nepomůže taky se sekne a ani poslední známa fukční konfigurace nejde.externí HDD sem celý den normálně používal a najednou tohle..nevíte nikdo nic?
-
- Pohlaví:
Re: z ničeho nic přestalo jet pc
Jsou dvě možnosti:
1. závada windows - pak by pomohla přeinstalace
2. HW závada.
Doporučuji spustit nějakou live distribuci linuxu, pokud poběží, je šance, že HW je v pořádku.
1. závada windows - pak by pomohla přeinstalace
2. HW závada.
Doporučuji spustit nějakou live distribuci linuxu, pokud poběží, je šance, že HW je v pořádku.
Hdd sem kontroloval na druhem pc pomoci HDtune a vse v poradku a ram pomoci rammetestem.kdyz reinstaluju vin bez formatovani C , zustanou moje soubory nainstalovane soubory atd ze se jen prepise win? A jde jeste nejak zkontrolovat? Dalsi mesic si koupim ssd a nechce se mi pak zase vse znova instalovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Lis 2013 10:19) ---
??
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Lis 2013 10:19) ---
??
-
- Pohlaví:
Pořád čekám zprávu jak dopadl live linux.
RAM a HDD jsou pouze dva komponenty ze všech možných.
Reinstal bez formátování nedoporučuji (zůstanou tam chyby a viry). data zazálohuj a zformátuj.
RAM a HDD jsou pouze dva komponenty ze všech možných.
Reinstal bez formátování nedoporučuji (zůstanou tam chyby a viry). data zazálohuj a zformátuj.
linux jede normálně..da se jen přeinstalvoat windows aby se soubory přepsaly bez ztráty dat,potřebuju aby to jelo jen měsíc pak to celé zformatuju a přeinstaluju..půjde to ?
Jen vezmu vlozim cd s winem pustim.instalaci disk formatovat nedam.a.on se me zepta nebo se to jen.preinstaluje a stejne musim nove oadace davat atd?
tak jsem zkoušel instalovat nový windows a taky bezúspěšně.dám instalační cd ,naskočí "libovolným stiknutím tlačítka zahájite instalaci windowsu,pote skočí na 2vteřiny start windows a konec,šdá obrazovka pc běží ale sekl(nechce se na klavesnici num lock zapnout\vypnout atd) tak co dál ?
-
- Pohlaví:
Myslím, že jsem to napsal jasně...
ITCrowd píše:Funkčnost nezaručuji.
Zpět na “Problémy s hardwarem”