Jo to jo ale tady to má jiný důvod, my totiž nemáme moc peněz, a tak mi kámoš (22 letý takže spíše takový ,,kamarád''

) co se tim živí mi sestaví takovej PC z jeho součástek co má, a pak když to oidejde tak si to zase rozebere

takže sem se i kapánek divil že se nezeptal jestli nechci trochu do toho procesoru zainvestovat, ale jde o to že ta grafika co je vmym PC(Ta nvidie), je už prej docela vojetá (Dostal ji rozbitou, opravil, ale čeká že odejde tak tam dal prej ,,schválně) jen dva větráky, aby prej ta grafika odešla (NEvim proč ale musí to mít důvod) a tak říkal že když jí dokážu uvařit dá mi tu ATI 4870, a tak mam dvě možnosti : buď si přidat do toho PC větráksám, a nebo mi tam pak dá tutu (ATI) a protože jsem takovej negramot, že jsem dokázal rozbít jednou PC tim že jsem hrál minecraft s modama, mam docela strach, takže jsem se chtěl rozhodnout takhle, říkáte tedyže se mi to moc nezlepší? v tom případě se podívám do mého PC a juknu kam ten větrák půjde (A nebo vymontovat nějakej ten pomalej a dát tam lepší)

, jen abych vás do toho zasvětil