http://leteckaposta.cz/843078517 zatržítko u automatického restartu jsem zrušil a nic se mi neukázalo ani se to zatím nerestartovalo, tak uvidíme :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2013 21:04) ---
asi bych vás měl upozornit, že sem se hodně hrabal v biosu, ale pokaždé jsem pak obnovil tovární nastavení, takže by to mělo být ok
Nový PC se restartuje, dle servisu je v pořádku*
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nový PC se restartuje, dle servisu je v pořádku*
Je tam problém rozšiřujícího modulu sítě WLAN. Dej počítač - spravovat - služby a aplikace - služby - najdi automatická konfigurace sítě WLAN - pravým vyber vlastnosti - typ spouštění dej automaticky a poté dej "spustit"
Nevim kde to mam najit, mam win7 a nemam tu moznosy spravovat
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2013 22:01) ---
Pardon, mam, ale uz to tam bylo prednastavene, tak jsem dal zastavit a spustil jsem to znovu, tak snad...
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2013 22:01) ---
Pardon, mam, ale uz to tam bylo prednastavene, tak jsem dal zastavit a spustil jsem to znovu, tak snad...
-
- Pohlaví:
No musíš tam nastavit spouštět automaticky!
Hotovo, ale nemělo by se to jmenovat jinak? Já jedu přes kabel a ne přes wifi a myslím že wifi je WLAN a zase se mi to restartovalo. Co to je, když je restart zakázaný, WLAN nastavený... Možná že to dělá už jen ze sportu 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem tu pár otázek a zatím jsem nedostal odpověď. Vařit naslepo jen z logu mi nepřijde úplně ideální. Zvlášť pokud neznáme konfiguraci.
Standardně se v těchto případech kontrolují teploty, paměti, disky a následně se projde minidump. Nebo se pletu?
Podle těch příznaků - neobjeví se ani BSOD, bych to tipnul na chybu napájení = vadný zdroj nebo základní deska.
Standardně se v těchto případech kontrolují teploty, paměti, disky a následně se projde minidump. Nebo se pletu?
Podle těch příznaků - neobjeví se ani BSOD, bych to tipnul na chybu napájení = vadný zdroj nebo základní deska.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zdroj jsem chtěl použít ze starého PC, ale neměl 8pinů, takže jsme musel koupit nový, takže ten to utáhne, deska je taky v pořádku. Jak říkám, jelo to u známého celou noc, na testech v opravně, u mě dneska od 7 od rána do 5 odpoledne, pokud byl vypojen internetový kabel, musí to být něco s tím, jinak funguje správně...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Sám sis odpověděl. To se tu moc často nestává. Kabel jde z routeru nebo odkudsi ze zdi?
Nepředpokládám, že by to v servisu napíchli na net. Co u kamaráda, tam to bylo na síti?
Nepředpokládám, že by to v servisu napíchli na net. Co u kamaráda, tam to bylo na síti?
kabel jde z normálně z modemu, v servisu na síti prej byl
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
V BIOSU vyhledej sata raid/ahci a zvol "Disabled", poté si aktualizuj firmware na ssd pomocí ToolBoxu, který stáhhneš ZDE
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Lis 2013 13:54) ---
tak to vypadá, že se restartuje i bez internetu, když jsme ho odpojil a začal na něm psát práci do školy, restartoval se mi několikrát za sebou, ale včera jsem ho nechal běžet 10h mezitím co jsem byl ve škole bez internetu a nic, moc tomu nerozumím..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Máš počítač s největší pastí, do které se lze dostat. Teď jsi v situaci, kdy můžeš začít měnit jednotlivé díly kus po kuse (a ano, většinou to je ten poslední). V servisu závadu nemůžou objevit, protože je zcela nahodilá a zrovna v době kdy to testují, se neprojeví.
Stáhni si utilitu k základní desce a aktualizuj BIOS (poradil bych jakou, ale pořád si nenapsal celou konfiguraci).
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Lis 2013 14:55) ---
Máš, hned druhá položka AHCI. Ale to nic nemění na faktu, že pro disk nový firmware není.
Udělal bych jinou věc - nainstaloval bych cvičně OS na klasický disk a sledoval, zda i s ním by to padalo - prostě vyřadit SSD.
Pořád by mě zajímala ta sestava, hlavně potom zdroj.
Stáhni si utilitu k základní desce a aktualizuj BIOS (poradil bych jakou, ale pořád si nenapsal celou konfiguraci).
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Lis 2013 14:55) ---
Raillway píše:V biosu tuto možnost nemám.
Máš, hned druhá položka AHCI. Ale to nic nemění na faktu, že pro disk nový firmware není.
Udělal bych jinou věc - nainstaloval bych cvičně OS na klasický disk a sledoval, zda i s ním by to padalo - prostě vyřadit SSD.
Pořád by mě zajímala ta sestava, hlavně potom zdroj.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3860
-
od Kopi