HDD Seagate Desktop SSHD ST2000 Bootování
HDD Seagate Desktop SSHD ST2000 Bootování
Zdravím, mám pro mě zapeklitý problém. Instaluju W8 na PC, kde mám SSD a HDD Seagate Desktop SSHD ST2000DX001. Dal jsem instalovat systém na SSD a vše proběhlo OK, potom jsem udělal upgrade na 8.1 a nakonec jsem zjistil, že bootování probíhá s SSD a na HD je 350 MB vyhrazené místo pro bootování a zbytek nikde. Přátelé, jak toho dobytka donutím mi vrátit draze zaplacený prostor na HD? Díky
-
- Pohlaví:
Re: HDD Seagate Desktop SSHD ST2000 Bootování
Je to tedy pěkně zmatené. nauč se psát jasně a srozumitelně. 350MB zas není tak moc. Můžeš ručně vymazat soubory, co to zazálohovalo při upgradu.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
350MB je ten bootovaci oddil, ktery mel ve W7 100MB.
Pekne to tu minuly tyden popisoval Miliness, jde o pouziti prikazu bcdboot pro znovvytvoreni startovacich informaci.
Pekne to tu minuly tyden popisoval Miliness, jde o pouziti prikazu bcdboot pro znovvytvoreni startovacich informaci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
To Zeus: díky za radu, zkusím to dohledat. Nevím jak ten zpropadený disk naformátovat, když ho dám do druhého pc, nabízí formátování na 350MB a to je z 2 TB trochu málo. Nejsem si nějak vědom chyby. Nainstaloval jsem načisto 8 (upgrade verzi s čímž jsem se taky popral bez instalace xp nebo 7 pomocí googlu) potom upgrade přes store na 8.1 a najednou tento problém. SSD na C má 500 MB a ono si to vybralo na bootování 2TB HD. Nyní hledám tedy 2 řešení 1- jak přesvědčit w8.1 aby bootovalo z c: a 2 - jak naformátovat HD aby neměl nainstalované boot info a měl opět 2TB. Pomohl bys mi s odkazem na popisovaný problém a řešení od Miliness? Díky
-
- Pohlaví:
Přesvědčíš jednoduše - prostě před instalací datový disk odpojíš.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mame tu nahore zalozku Hledat - Miliness a bcdboot
Z datoveho disku pak ve Sprave disku odstranis 350 MB oddil a das vytvorit novy, nejspis pres cely disk.
Z datoveho disku pak ve Sprave disku odstranis 350 MB oddil a das vytvorit novy, nejspis pres cely disk.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1933
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
04 črc 2025 15:39