Ono nejde o to co jste viděl, ale o to, jak tento zdroj funguje. Naše počítače v domácnosti mají všechny zdroje od výrobce Corsair a za tu dobu co ty počítače máme, tak nebyl jediný problém. Jak se zdrojem, tak s ostatními komponenty.
Grafická karta je sice starší generace, ale i tak dnešní hry a počítám, že i ty co v budoucnu vyjdou utáhne.
Komponenty PC Vyřešeno
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Komponenty PC
Rozdíl tam ve výkonu je a je tam rozdíl i v ceně... máš pravdu. Stejně bych šel do toho Palitu :)
http://www.hitechlegion.com/reviews/gra ... l=&start=4
http://extrahardware.cnews.cz/sapphire- ... strana/0/4
http://www.hitechlegion.com/reviews/gra ... l=&start=4
http://extrahardware.cnews.cz/sapphire- ... strana/0/4
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
fx 8320 je výhodnější než 8350 to uznávám
Petr Hnátek píše:Ono nejde o to co jste viděl, ale o to, jak tento zdroj funguje. Naše počítače v domácnosti mají všechny zdroje od výrobce Corsair a za tu dobu co ty počítače máme, tak nebyl jediný problém. Jak se zdrojem, tak s ostatními komponenty.
Grafická karta je sice starší generace, ale i tak dnešní hry a počítám, že i ty co v budoucnu vyjdou utáhne.
1. Corsair neni žádný výrobce zdrojů a samozřejmě má v portfoliu i kvalitní zdroje, ale VS k nim určitě nepatří.
2. máte pravdu, že utáhne, ale proč kupovat za 7000 něco co se dá pořídit za 5500 (? 7950 je dnes už "mrtvá" karta...
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2013 14:45) ---
Končím... vyber si co je libo... my se snažili.
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Petře Hnátku, nikdo neříká, že Corsair zdroje jsou o ničem,..např serie CX je dobrá, ale ta VS550 ne 
Akeme: už delší dobu si všímám, že všude nasazuješ Nvidii a o AMD ani nezavadíš nohou, i v tom tématu R-290/290X infa, recenze a zkušenosti se Ti nelíbí nová R9 290X, i přes to, že několik lidí tvrdí, já, Martab, FlanK3r jsme pro nové Radeony
Já už fakt nevím, jak Ti to jinak vysvětlit, možná bych v tom vysvětlováním měl přestat, protože víš co jsi myslím a nemá cenu to znovu říkat nebo možná ano (pro nové lidi)
PS: (znovu připomínám, pokud autor speciálně nevyžaduje na něco cudu nebo physX)

Akeme: už delší dobu si všímám, že všude nasazuješ Nvidii a o AMD ani nezavadíš nohou, i v tom tématu R-290/290X infa, recenze a zkušenosti se Ti nelíbí nová R9 290X, i přes to, že několik lidí tvrdí, já, Martab, FlanK3r jsme pro nové Radeony
Já už fakt nevím, jak Ti to jinak vysvětlit, možná bych v tom vysvětlováním měl přestat, protože víš co jsi myslím a nemá cenu to znovu říkat nebo možná ano (pro nové lidi)
PS: (znovu připomínám, pokud autor speciálně nevyžaduje na něco cudu nebo physX)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Bože proč sem vůbec píšeš když jsi tou svojí sestavou tak jistý To co poskládal Akem je rozhodně lepší a vyváženější než si poskládal ty
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
ware? Koukal si na ty testy??? 760 je lepší s tím nic nenaděláš :) a Nvidii fandím... a co? A křivdil by si mi, myslím, že sestavy co nahazuju jsou vyvážené a dokonce si myslím, že to bude AMD vs Nvidia 50:50...
ale to už je teď OT Stejně tak bych mohl já o Tobě tvrdit, že Nvidia je pro Tebe nepřítel číslo jedna, když nereflektuješ rezenze co jsem poslal...

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Ještě budu hledat a ptát se Intel Core i5-4440 vs AMD FX-8320 s tímto s akem souhlasím také se spíš přikláním Nvidii
Na EH je srovnávaná tato karta
http://www.czc.cz/sapphire-r9-270x-toxi ... 76/produkt
za 5650
s touto (nemyslím konkrétně ale parametrově)
http://www.czc.cz/evga-geforce-gtx-760- ... 64/produkt
za 6030
a myslím si, že ty necelé 4 stovky které člověk připlatí za lepší kartu a ještě k tomu tři hry už argument je... nebo ne? Jsou to jen dvě hry sorry :)
http://www.czc.cz/sapphire-r9-270x-toxi ... 76/produkt
za 5650
s touto (nemyslím konkrétně ale parametrově)
http://www.czc.cz/evga-geforce-gtx-760- ... 64/produkt
za 6030
a myslím si, že ty necelé 4 stovky které člověk připlatí za lepší kartu a ještě k tomu tři hry už argument je... nebo ne? Jsou to jen dvě hry sorry :)
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nereflektuju? Myslíš, že to co píšeš nějak přehlížím? a ještě k tomu schválně? To mi ale křivdíš 
Nejsem zastánce AMD nebo Nvidiie, pouze tvrdím co je vhodnější koupit v současné době!
Sám jsem měl kdysi Phenoma X4 960T s GTX560 Ti a brácha má ve svém kompu Phenoma X4 955 s HD6850.
Vždyt je to směsný rozdíl výkonu oproti R9 270X, viz ten test na extra hardware, Crysis 3 8% pro GTX760 (a opět si polož otázku za kolik peněz)
Nebo u te F1 (což je vůbec hloupost zmínovat tuhle low end nenáročnou hru) je už rozdíl třeba 14% avšak nikdo mi nemůže tvrdit, že by jsi i na te R9 270X nezahrál F1 na ultra detaily
Fajn

Nejsem zastánce AMD nebo Nvidiie, pouze tvrdím co je vhodnější koupit v současné době!
Sám jsem měl kdysi Phenoma X4 960T s GTX560 Ti a brácha má ve svém kompu Phenoma X4 955 s HD6850.
Vždyt je to směsný rozdíl výkonu oproti R9 270X, viz ten test na extra hardware, Crysis 3 8% pro GTX760 (a opět si polož otázku za kolik peněz)
Nebo u te F1 (což je vůbec hloupost zmínovat tuhle low end nenáročnou hru) je už rozdíl třeba 14% avšak nikdo mi nemůže tvrdit, že by jsi i na te R9 270X nezahrál F1 na ultra detaily

Snake
s tímto s akem souhlasím také se spíš přikláním Nvidii
Fajn

Ten cenový rozdíl v pohodě pokrejou ty hry... to je celé... pak mě prostě nemůžeš nařknout z nějakého nadržování a s klidem Ti mohu říc, že AMD do setsav dávám, když mi to přijde výhodné.
Už jen proto, že rozdíl v ceně téměř odpovídá rozdílu ve výkonu a to je cca 6%
Už jen proto, že rozdíl v ceně téměř odpovídá rozdílu ve výkonu a to je cca 6%

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a ted mi řekni, proč zmínuješ Sapphire toxic kartu, když na trhu je mnohem výhodnější např tahle MSI frekvencí jádra má o 20Mhz nižší a 20Mhz nižší pro turbo boost a stojí 5K...
Neznamená, že byla tahle R9 270X na EH, že si ji bude i běžný uživatel kupovat, rozdíl v těchto dvou kartách bude ve chlazení...
Ty hry jsou 2 ne 3 a argumentovat hrami při výběru GK je dost pod tvoji úroveň, ale tobě to asi nevadí
Neznamená, že byla tahle R9 270X na EH, že si ji bude i běžný uživatel kupovat, rozdíl v těchto dvou kartách bude ve chlazení...
Ty hry jsou 2 ne 3 a argumentovat hrami při výběru GK je dost pod tvoji úroveň, ale tobě to asi nevadí

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3054
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21