Aktivator a loader obchazi legalni aktivaci
Klic pri zadani naopak internet vyzaduje, jinak se to proste neaktivuje
Krádež SW klíčů
Re: Krádež SW klíčů
Abych to ještě upřesnil, jednalo se pouze o softwarové licence bez CD, instalačka se stahovala z netu, tudíž mu zbyla jen prázdná krabice. Instalačku si bez Seriového klíče nestáhne
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Každopádně, celá tato debata je o ničem. Všichni se zde opíráme o pocity a domněnky. Alfou-omegou je, jak se k věci postaví policie a pokud již věc odložila, můžeme si tu cintat na pentli, co chceme a nic to nezmění... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Microsoft má online aktivaci pomocí sériovýho čísla, ne?
A majitelem kopie SW je držitel krabičky nebo faktury, ne?
Napsal bych na MS, že mám tyhle a tyhle krabice a přiložil bych fotky zabírající sériový kódy ("Dobrý den, koupil jsem si u vás XY a sériový klíč je neplatný. Mám podezření na krádež.."). Oni by měli být schopní (a snad i oprávnění) dát vám seznam IP adres, na kterejch byly klíče aktivovaný. A když ne vám, tak aspoň cajtum. Přecijenom je to krádež.
Kontaktovat MS se vyplatí mj. i proto, že vám daj nový klíče a ty ukradený zneplatní.
Každopádně jestli ty klíče prodali, tak ten, kdo si to od nich koupil, to nakonec odskáče nejvíc.
A majitelem kopie SW je držitel krabičky nebo faktury, ne?
Napsal bych na MS, že mám tyhle a tyhle krabice a přiložil bych fotky zabírající sériový kódy ("Dobrý den, koupil jsem si u vás XY a sériový klíč je neplatný. Mám podezření na krádež.."). Oni by měli být schopní (a snad i oprávnění) dát vám seznam IP adres, na kterejch byly klíče aktivovaný. A když ne vám, tak aspoň cajtum. Přecijenom je to krádež.
Kontaktovat MS se vyplatí mj. i proto, že vám daj nový klíče a ty ukradený zneplatní.
Každopádně jestli ty klíče prodali, tak ten, kdo si to od nich koupil, to nakonec odskáče nejvíc.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Špatně pochopeno....neznáme ty klíče, protože nám ukradli štítky, ty krabice byly nové, čekající na instalaci. Máme prostě jen krabice s Eanem, který je na nic ..... Microsoftu jsme psali, zatím žádná odpověď, vypadá to, že to půjde do ztracena,