Zdravím, kamarád shání telefon nejlépe do 5 tisíc a jeho požadavky jsou poměrně prosté. Požaduje velký displej a kdyby to šlo dobře tak také dobrý foťák. Zrovna má vyhlídnuté Prestigio 5300 ( http://www.alza.cz/prestigio-multiphone-5300-duo-cerny-d446204.htm ). Mě se na tom nezdá ten Android 4.1 - půjde pak legálně updatovat nebo to navždy bude 4.1? Jinak si myslím že parametrově to není zas tak špatné ať už co se procesoru nebo RAMek týče. Rozlišení by mohlo dělat trochu problém ale předpokládám že na to si půjde zvyknout.
Je to dobrá koupě nebo co jiného by jste mu doporučili? Díky.
Mobil ideálně do 5000Kč s velkým displejem
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mobil ideálně do 5000Kč s velkým displejem
Co se podívat po Lumiích? Fotí dobře a velkou uhlopříčku u nich taky najdeš.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Také mě zaujal tento telefon a dle recenze na tom není tak špatně- http://www.techbox.sk/mobil/c9011/recen ... nahor.html
potom ještě tento http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... 488524.htm
Nevím zda mám do něj jít .Někteří tuto značku moc nedoporučují.Já od toho telefonu chci jen internet ,GPS navigaci a DUAL sim.
potom ještě tento http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... 488524.htm
Nevím zda mám do něj jít .Někteří tuto značku moc nedoporučují.Já od toho telefonu chci jen internet ,GPS navigaci a DUAL sim.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyhnul bych se těmto pseudoznačkám. Má to podprůměrné displeje a špatný výkon. Updaty - rozvou zapomeň, takže pokud je ofic. Android zasekaný, opravy se takový telefon nikdy nedočká.
Btw. 5,3" a rozlišení 854x480 ??? To si snad dělají srandu..nyní mám 4,3" s rozlišením 800x480 a je to na hraně. HW v čele s Adrenem 203 j zastaralé..
Btw. 5,3" a rozlišení 854x480 ??? To si snad dělají srandu..nyní mám 4,3" s rozlišením 800x480 a je to na hraně. HW v čele s Adrenem 203 j zastaralé..
Na tvoji odpověď jsem čekal! Kromě Lumie (ke které jsem kamaráda taky přemlouval ale nedá si říct) by jsi doporučil co? Nebo velký displej s cenou 5k není možné a buď to se uskromnit nebo pošetřit?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je těžké, kolem 5 tis. je to zoufalost. Já sám měl za 5,5 tis. to Desire 500, které má HW o trošku lepší jak Prestigio, ale hlavně vyniká spíše v odladěném Sense, v podpoře, v pěkném displeji a perfektním zpracování. Není to terno, ale za tuto cenu docela pěkný mobil.
Výkonově - na 70% rozlišení to dává GTA 3, Real Racing jede také plynule a narozdíl od některých zde vychvalovaných Xiaomi jsem já na Desiru RR3 rozjel a stabilně hrál. Carmagedon mi jede také plynule. Je to dáno silnějším CPU, dostatkem RAM a hlavně menším displejem, takže to není náročné na překreslování..GPU je na Desiru stejná zoufalost, jako na Prestigiu..
Výkonově - na 70% rozlišení to dává GTA 3, Real Racing jede také plynule a narozdíl od některých zde vychvalovaných Xiaomi jsem já na Desiru RR3 rozjel a stabilně hrál. Carmagedon mi jede také plynule. Je to dáno silnějším CPU, dostatkem RAM a hlavně menším displejem, takže to není náročné na překreslování..GPU je na Desiru stejná zoufalost, jako na Prestigiu..
S HTC je problém v tom že tata vlastnil HTC HD Mini, kupoval ho za cenu kolem 10 000 nicméně mobil opravdu na dvě věci. Samovolně se mu přetáčel čas, mobil se náhodně připojoval k internetu, vypínal se během hovoru a podobné. Nepomohla ani několikanásobná reklamace kdy prodejce prvně poslal mobil na reklamaci kde byla vyměněna celá základní deska což stejně nepomohlo. Kamrád který zrovna shání nový mobil měl také HTC, jaké konkrétně teď nevím ale každopádně na značku taky zanevřel a s HTC už nikdy nic víc společného. K Lumii se mi ho přesvědčit nedaří a Prestigio mu doporučit nechci. Co by se jevilo kdyžtak jako případní další alternativa prosím tě?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jo, ale to je totálně jiný mobil, navíc s Windows a starý. To je jako kdybys řekl, že jsi měl Favorita, kterej se rozpadal a proto si nikdy nekoupíš Škodu
imho kravina
HTC je společně se Sony na Androidí scéně spíše to kvalitnější. Rozhodně lepší, jak Samsung, ze kterého se stala PR masírka. Každopádně je Desire 500 to lepší, co lze v danné ceně sehnat. Pokud však HTC nechceš, tak koukni po Xperii M či L.

HTC je společně se Sony na Androidí scéně spíše to kvalitnější. Rozhodně lepší, jak Samsung, ze kterého se stala PR masírka. Každopádně je Desire 500 to lepší, co lze v danné ceně sehnat. Pokud však HTC nechceš, tak koukni po Xperii M či L.
Včera jsem z Číny objednával toto Lenovo :)
http://www.czc.cz/lenovo-p780-cerna/138 ... p780_cerna
S tím rozdílem, že o 2,5k levněji. Když přidáš pár stovek i za dopravu (cena kolem 5500), tak myslím, že to nebude špatná koupě. Má silnou baterku, to byl jeden z důvodů pro jsem ho chtěl...protože z výdrže Galaxy S3 bych grcal...
http://www.czc.cz/lenovo-p780-cerna/138 ... p780_cerna
S tím rozdílem, že o 2,5k levněji. Když přidáš pár stovek i za dopravu (cena kolem 5500), tak myslím, že to nebude špatná koupě. Má silnou baterku, to byl jeden z důvodů pro jsem ho chtěl...protože z výdrže Galaxy S3 bych grcal...
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
to leonovo má extremně na h.... rom někdo kdo s mobilen neumí lenovo NE budeš rád když ti tam pujdou základní aplikace jako kalendář atd. GPS prej taky moc neche pracovat
no uvidím :) kdyžtak pak hodím info... já každopádně s přehráním ROM počítám... asi nahodím opět MIUI, které jsem si oblíbil.
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
Info ocením i když netuším jestli by jsme ve finále měli koule na to koupit to z Číny. :))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2530
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4167
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-