Ahoj budu si sestavovat PC, je to za peníze rodičů, původně jsem to chtěl na czc, ale teď mám chuť to zkusit sám. Nikdy jsem to nedělal, nikdy prostě mám strach, že něco pokazím a bude to v loji a rodiče budou naštvaní. díky
Viz -http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=120596 Tady máš názory!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
tak si to nech sestavit jzš ještě by jsi to zničil (pochybuju že vís jakej kabel kam patří a když už by jsi to sestavil tak by jsi neuměl pracovat se SW)
Co by na tom mohl zničit? Když se podívá na nějaký návod předtím, než to bude dělat není co zkazit. Když jsem já poprvé skládal PC, tak mi nenabootovalo protože jsem neměl správně zacvaklé RAMky a byl jsem úplný lajk.
No já bych to chtěl strašně moc zkusit, ale mám strach. Nikdy jsem to nedělal a třeba něco dám do špatného slotu atd a nepůjde to. Se SW umím pracovat, jako jestli myslíš Windows instalace. Grafiku jsem si jednou zapojoval a já vím který kabel je který Proč si myslíš, že jsem tak blbej?