Zdravím mám mega problém. Dneska ráno sem si změnil heslo na pc když sem ho zadal tak šlo v pohodě ale když sem zamkl pc a zadal heslo znova tak už něšlo:X tak sem nim byl v servisu a tam mi řekli že je to muj problem a že to není v záruce a že by bylo nejlepší přeinstalovat sytsem tak jsem šel ke kámošovi a normal sem ho "přeinstaloval" (LEGÁLNÍ) Mám svůj OS klíč. ale když se mi to doinstalovalo a zadal sem key tak se to načítalo a pak mi to napsalo že -chyba v přihlášení- a ted mi to nechce načíst Win7homepremium
mám stáhnout Windows 7 Home Premium nákej přímo na můj pc nebo co mám delat ? Mám ||Lenovo G580 model 20150
problém s Windows 7HomePrem.
Re: problém s Windows 7HomePrem.
To nefunkcni heslo se dalo vyresit za 5 minut.
Ta preinstalace systemu byla zcela zbytecna, navic nevime z jakeho to bylo disku - to co potrebujes je recovery disk primo od Lenova pro tenhle konkretni typ notebooku. Pokud nekdo nesformatoval cely disk, tak je tam recovery diskovy oddil - obnova systemu se spousti nejakym tlacitkem (nejspis bude nekde zboku na notebooku) ve vypnutem stavu.
Ta preinstalace systemu byla zcela zbytecna, navic nevime z jakeho to bylo disku - to co potrebujes je recovery disk primo od Lenova pro tenhle konkretni typ notebooku. Pokud nekdo nesformatoval cely disk, tak je tam recovery diskovy oddil - obnova systemu se spousti nejakym tlacitkem (nejspis bude nekde zboku na notebooku) ve vypnutem stavu.
sformatoval sem disk C ale mám os disk myslíš že by to tam mohlo být ? ale mě naběhne bootování a znova znovas a furt dokola
-
- Pohlaví:
Ono je dobré si občas přečíst manuál.
Pokud si zformátoval disk, Recovery bude v háji. Pokud si nezformátoval jenom oddíl.
Notebooky tohoto výrobce jsou vybaveny zálohovacím programem „Acces IBM“, které vyvolá menu se zálohou nebo obnovení systému. Všechny modely počítačů Lenovo navícobsahují možnost vytvoření CD/DVD recovery.
Pro vytvoření CD/DVD postupujte následovně:
Postup v případě , že vlastníte notebook řady ThinkPad:
Zvolte nabídku Start->ThinkVantage->Recovery Media.
Postup v případě , že vlastníte notebook řady Lenovo 3000 :
Zvolte tedy nabídku Start->Lenovo Care->Create Recovery Media
Pokud si Recovery CD nevytvoříte, tak si jej můžete objednat u servisních partnerů firmy IBM-Lenovo
Pokud si zformátoval disk, Recovery bude v háji. Pokud si nezformátoval jenom oddíl.
Smazal jsem ten oddíl :X je nějaká jina cesta jak to udělat ?
-
- Pohlaví:
Jak je výše psáno. Např. si Recovery CD koupit.
To tvoje W7 bude asi OEM.
To tvoje W7 bude asi OEM.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8217
-
od zeus