Zdravím,
mám probém, po instalaci nového systému Win 7 mi začal disk pískat. Nevím, zda to dělal i předtím, disk nebyl dlouho používán. Píská v kuse a jen občas na chviličku přestane. Je to docela na palici. Čim by to mohlo být a jak se toho zbavit?
Děkuji mockrát
Pískající HDD u NTB Vyřešeno
Re: Pískající HDD u NTB
Pokud to skutecne dela disk tak je na vyhozeni. Nejspis vyschle mazivo, takze se nejspis brzy zadre motorek disku.
Pokud opravdu píská HDD, nejspíš to svědčí o jeho nedobrém fyzickém stavu - motor, ložiska apod. Zbavíš se toho snadno - pořídíš nový HDD, vyměníš, nainstaluješ, stáhneš na něj data ze starého starý ladným obloukem odhodíš co nejdál (to je sranda, odneseš ho nejlépe na SD
).

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Herdek, to mě teda vůbec netěší :(. Poradili byste nějaký vhodný disk? Jde o NTB IBM R60. Něco ne moc drahého. Velikost stačí kolem 250-300GB, ale pochopitelně čim větší, tim lepší
.

Naposledy upravil(a) -Tomas- dne 17 lis 2013 12:17, celkem upraveno 1 x.
Lehké OT: Neporadily, my jsme chlapi, víš 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2013 21:22) ---
UP. Jaký HDD byste mi doporučily?
Zpět na “Problémy s hardwarem”