Dobrý den, chtěl by jsem si vložit modifikaci ( konkrétně Freerunning Story ) do GTA San Andreas. Bohužel mi to furt padá. Normální San Andreasko mi funguje ale jakmile nainstaluju Freerunning Story tak to padá. Nejdříve jsem nainstaloval CLEO 4 díky kterému se dají dát do hry modifikace. Poté nainstaluji Freerunning Story. Na konci instalace se mi objeví tento nápis ''Acess to C:\Program Files\GTA San Andreas\launch_samp.exe was denied''. Když spustim GTA San Andreas normálně se spustí. Pak dám novou hru a asi v půlce načítání to spadne a napíše to že se v programu vyskytla chyba. Nevíte co by s tím mohlo být? Hra je originál. A ještě jedna otázka. Když instaluju CLEO 4 tak si mám sám zvolit věci které chci nainstalovat. Je tam
Base CLEO 4 files
Sanny Builder 3 data files
CLEO 4.1 SDK
Co z toho mám zaškrtnout při instalaci CLEA?
Předem dík za odpovědi.
Jak vložit modifikaci do GTA San Andreas?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak vložit modifikaci do GTA San Andreas?
Proč to děláš stále do kola?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2013 15:01) ---
Nebo to dělá PC-HELP?
Každopádně, na netu je hromada návodů.. stačí jen hledat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2013 15:01) ---
Nebo to dělá PC-HELP?
Každopádně, na netu je hromada návodů.. stačí jen hledat.
Právě že jsem to dělal podle návodů z internetu ale vždy když San Andreasko a dám novou hru tak to spadne. Můj postup : 1. Samozřejmě jsem nainstaloval GTA San Andreas.,
2. Hru jsem spustil. Vše fungovalo.
3. Stáhnul jsem si CLEO 4 a nainstaloval do složky se hrou. V instalaci zvolil Base CLEO 4 files a CLEO 4.1 SDK ( Sanny Builder 3 data files jsem neinstaloval ).,
4. Stáhnul jsem si Freerunning Story 2.25 a také ho nainstaloval.,
5. Spustil jsem GTA San Andreas.
6. Dal jsem novou hru a asi v půlce načítání mi to spadlo.
Nevíte co by s tím teda mohlo být?
2. Hru jsem spustil. Vše fungovalo.
3. Stáhnul jsem si CLEO 4 a nainstaloval do složky se hrou. V instalaci zvolil Base CLEO 4 files a CLEO 4.1 SDK ( Sanny Builder 3 data files jsem neinstaloval ).,
4. Stáhnul jsem si Freerunning Story 2.25 a také ho nainstaloval.,
5. Spustil jsem GTA San Andreas.
6. Dal jsem novou hru a asi v půlce načítání mi to spadlo.
Nevíte co by s tím teda mohlo být?
co je to za modifikaci ?
Freerunning Story 2.25.
ale co to dělá ? napiš sem složky které máš dát do gta sa
Konkrétně jsem postupoval jsem podle tohoto návodu http://www.youtube.com/watch?v=E6f3A67VXOI. Trošku jsem nepochopil tu otázku. ?Co to dělá??
no k čemu ten mod je
Přídává do hry různé Freerunningové a Parkourové triky. EDIT : http://www.youtube.com/watch?v=E6f3A67VXOI. Podle tohohle návodu jsem postupoval. Je tam také ukázka toho módu.
nainstaloval jsi to CLEO a FS správně ? Máš tu hru koupenou ? nemáš náhodou jiné modifikace které zamezují spuštění hry ?
Hru mám koupenou. Vše jsem nainstaloval podle toho návodu. Jen na konci instalace FS se objevila hláška ''Acess to C:\Program Files\GTA San Andreas\launch_samp.exe was denied''. Ale to asi s GTA SA nemá nic společnýho protože je to SAMP. Jiné modifikace ve hře nemám.
tak zkus stáhnout tu modifikaci někde jinde