Změna IP

...

Moderátor: Mods_senior

Daniella
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Změna IP

Příspěvekod Daniella » 19 lis 2013 02:50

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak změnit IP, mám win 7. Když jdu podle návodu, v možnostech - obecné mám něco jiného, než se udává. Děkuji za radu.

Levé okno na screenshotu je podle návodu, pravé je moje.
Přílohy
ipecko.jpg
Naposledy upravil(a) Daniella dne 19 lis 2013 05:43, celkem upraveno 1 x.

Reklama
MadMax22
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Změna IP

Příspěvekod MadMax22 » 19 lis 2013 03:28

Vítej na PC-help.cz,

možná upřesni jaký typ připojení máš a důvod změny :-) nejsem si jistý jak by se dala trvale změnit pokud máš nějakou přidělenou a na tom obrázku jde vidět, že jsi v nastavení prohlížeče, ale ty musíš být v nastavení připojení kam se dostaneš přes Ovládací panely :smile:

Jinak pokud se jedná o nějaké anonymní surfování nebo tak => zde

Daniella
nováček
Stav:

Příspěvekod Daniella » 19 lis 2013 04:03

Typ připojení v tom roli nehraje a nevidím důvod, proč bych ti měla vysvětlovat důvod změny. Podle návodu se jsem tam měla dostat přes nástroje, tak nelži.

MadMax22
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod MadMax22 » 19 lis 2013 05:14

Ten důvod změny jsem chtěl vědět kvůli tomu, že bude nejspíš rozdíl pokud to budeš potřebovat například aby ses dostala někam kde máš ban, nebo jestli kvůli tomu, že ti PC hlásí "adresa IP koliduje s jiným systémem v síti" např. ;)

Taky by neškodilo se svěřit ve kterém návodu si našla to, že IP změníš v nastavení prohlížeče?
Ale to bude určitě tajná informace :roll:

Jinak tohle by ti mohlo pomoct ;)

Daniella
nováček
Stav:

Příspěvekod Daniella » 19 lis 2013 05:40

Když nevíš, tak prostě neodpovídej. Bude to lepší než psát nesmysly doplněné trapnými smajlíky.

LaB
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod LaB » 19 lis 2013 06:00

Bude rozdíl v tom, jestli chceš změnit adresu, pod kterou vystupuje tvůj PC v internetu (tu adresu ti přiděluje tvůj poskytovatel internetu a může být stále stejná, nebo ti může být při připojení přidělena pokaždé jiná) nebo adresu, kterou má tvůj PC v domácí síti - pokud existuje (tu ti přiděluje router a je buď statická, nebo dynamická).
Touhle informací by to možná chtělo začít - možná jsem špatně četl dotaz, ale vyčíst se mi to nepodařilo.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 19 lis 2013 06:43

Mozna postupujes podle navodu, ale zcela urcite to neni navod na zmenu IP adresy ve Windows 7. Tohle je nastaveni pripojeni ve Firefoxu, ty obrazovky se lisi protoze jsou to rozdilne verze. Takhle IP adresu pocitace zmenit nejde.

A bude podstatne lepsi kdyz nam reknes duvod zmeny, protoze od toho zavisi jestli to vubec pujde - protoze nevime jestli chces menit IP u pocitace ktery je pripojeny do internetu - coz nejspis nepujde tak snadno - nebo u vnitrni site.

Jediny zpusob jak zmenit IP adresu internetoveho pripojeni je vypnout na 48 hodin modem nebo router a doufat, ze pri pristim spusteni dostane jinou IP adresu.

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 19 lis 2013 07:25

Daniella píše:Když nevíš, tak prostě neodpovídej. Bude to lepší než psát nesmysly doplněné trapnými smajlíky.

Na to, že jsi tu chvilku, jsi nějaká drzá, nemyslíš?
http://screenshare.cz/

Daniella
nováček
Stav:

Příspěvekod Daniella » 19 lis 2013 14:59

LaB píše:Bude rozdíl v tom, jestli chceš změnit adresu, pod kterou vystupuje tvůj PC v internetu (tu adresu ti přiděluje tvůj poskytovatel internetu a může být stále stejná, nebo ti může být při připojení přidělena pokaždé jiná) nebo adresu, kterou má tvůj PC v domácí síti - pokud existuje (tu ti přiděluje router a je buď statická, nebo dynamická).
Touhle informací by to možná chtělo začít - možná jsem špatně četl dotaz, ale vyčíst se mi to nepodařilo.

A co ten screenshot, ten je také nesrozumitelný?

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Lis 2013 14:59) ---

petr22 píše:Mozna postupujes podle navodu, ale zcela urcite to neni navod na zmenu IP adresy ve Windows 7. Tohle je nastaveni pripojeni ve Firefoxu, ty obrazovky se lisi protoze jsou to rozdilne verze. Takhle IP adresu pocitace zmenit nejde.

A bude podstatne lepsi kdyz nam reknes duvod zmeny, protoze od toho zavisi jestli to vubec pujde - protoze nevime jestli chces menit IP u pocitace ktery je pripojeny do internetu - coz nejspis nepujde tak snadno - nebo u vnitrni site.

Jediny zpusob jak zmenit IP adresu internetoveho pripojeni je vypnout na 48 hodin modem nebo router a doufat, ze pri pristim spusteni dostane jinou IP adresu.

Bezva nápad

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 lis 2013 15:07

Ujasni si, jestli chceš změnit domácí (výchozí) stránku po spuštění internetového prohlížeče nebo IP (to jsou v nejběžnější verzi 4 čísla oddělená tečkami) - vycházím z tvých obrázků ...

Hlada
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Hlada » 19 lis 2013 15:18

Tady máš co hledáš... více pro tebe udělat nelze když jseš tak sdílná.... Jinak slušnost není na škodu.
Přílohy
Obr.jpg
tady...
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.

LaB
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod LaB » 20 lis 2013 10:12

Daniella: Ten screen nesouvisí se změnou IP...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Změna poskytovatele internetového připojení
    od Fargotroniac » 09 říj 2024 08:15 » v Sítě - hardware
    17
    7738
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    12 říj 2024 18:59
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4
    10792
    od jkmaxfli Zobrazit poslední příspěvek
    31 bře 2025 19:19

Zpět na “Vše ostatní (inet)”